Siirry suoraan sisältöön

Muutos S-Pankki-konsernin johtoryhmässä

29.9.2023

S-Pankki Oyj, Pörssitiedote, 29.9.2023 klo 10.30

Muutos S-Pankki-konsernin johtoryhmässä

S-Pankin toimitusjohtajan sijainen, Varallisuudenhoitoliiketoiminnasta vastannut johtaja Hanna Porkka on päättänyt jättää tehtävänsä S-Pankki-konsernissa. 

”Hanna Porkka on ollut keskeisessä roolissa rakentamassa Varallisuudenhoitoliiketoimintaa, josta on kehittynyt toinen tukijalka S-Pankille. Kiitän Porkkaa hyvästä työstä”, sanoo S-Pankin toimitusjohtaja Riikka Laine-Tolonen.

Varallisuudenhoitoliiketoiminnan toiminta jatkuu täysin normaaliin tapaan liiketoiminnan ja koko pankin strategian mukaisesti. Varallisuudenhoitoliiketoiminnan johtajan tehtävät ottaa toistaiseksi vastuulleen Porkan varahenkilö Teri Heilala, joka nousee samalla myös S-Pankki-konsernin johtoryhmään. Porkan seuraajan hakuprosessi on jo käynnistetty.

Yhteyshenkilöt:
Riikka Laine-Tolonen, toimitusjohtaja

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta S-Bank Plc

S-Pankki on kotimainen pankki ja osa S-ryhmää. Olemme olemassa siksi, että jokaisella olisi mahdollisuus vähän rahakkaampaan huomiseen. Meillä on yli kolme miljoonaa asiakasta ja tunnemme asiakkaidemme arjen. Tuomme siihen helppoutta ja hyötyä muun muassa helppokäyttöisten digitaalisten palveluidemme avulla. Täyden palvelun pankkina olemme tukena elämän pienissä ja suurissa käännekohdissa. s-pankki.fi

Liitteet