Siirry suoraan sisältöön

Lähetämme syksyn aikana viestejä ehto- ja hinnastomuutoksista – päivittäiset pankkipalvelut jatkossakin maksuttomia

17.10.2023

Teemme keväällä 2024 muutoksia tuotteidemme ehtoihin ja hinnastoon. Päivitetyt ehdot ja hinnastot tulevat voimaan 1.2.2024. Lähetämme syksyn 2023 aikana henkilökohtaisen viestin verkkopankkiin tai kirjeitse kaikille, joita muutokset koskevat.

Muutokset eivät vaikuta maksuttomiin päivittäisiin pankkipalveluihin. Haluamme varmistaa ehtojen ajantasaisuuden tekemällä niihin erilaisia tarkennuksia ja lisäyksiä. Teemme ehdoistamme samalla myös aiempaa selkeämpiä, helppolukuisempia ja ymmärrettävämpiä. Tarjoamme jatkossakin asiakasomistajille ja heidän perheenjäsenilleen maksutta tilin, S-Etukortti Visan, verkkopankkitunnukset ja S-mobiilin.

Lähetämme syksyn 2023 aikana henkilökohtaisen viestin verkkopankkiin tai paperipostina kaikille, joita muutokset koskevat. Verkkopankkiin viestin saaville lähetämme lisäksi erillisen ilmoituksen saapuneesta viestistä joko sähköpostilla tai tekstiviestillä. Olemme koostaneet aiheesta lisätietoja verkkosivuillemme.

Muistathan, että emme koskaan tiedustele verkossa tai puhelimitse pankkitietojasi kuten tunnuslukua, salasanaa tai korttinumeroa. Emme lähetä linkkejä verkkopankin kirjautumissivulle tai muille sivuille, joissa kysytään heti pankkitunnuksia tai korttitietoja. Voit lukea lisää turvallisesta pankkiasioinnista verkkosivuiltamme.