Siirry suoraan sisältöön

Tunnistautuminen S-mobiililla entistäkin helpompaa

21.4.2022

S-mobiililla voi helposti tunnistautua erilaisiin verkkopankkitunnuksia vaativiin palveluihin. Jatkossa tunnistautuminen on entistäkin helpompaa, sillä se käy näppärästi vain nappia painamalla.

S-mobiililla tunnistautuminen on 21.4.2022 alkaen aiempaakin helpompaa, sillä jatkossa ei tarvitse näppäillä verkkopankin käyttäjätunnusta tunnistautuessa mobiililaitteella erilaisiin palveluihin. Tunnistautuminen käy näppärästi painamalla tunnistuspyynnön yhteydessä Tunnistaudu S-mobiililla -painiketta.

Uusi ominaisuus tulee S-mobiiliin automaattisesti 21.4. alkaen. Tunnistaudu S-mobiililla -painike on käytössä vain mobiililaitteella, tunnistauduttaessa mobiililaitteessa olevaan sovellukseen tai mobiiliselaimeen.

Haluaisitko kirjautua verkkopankkiin ilman tunnuslukutaulukkoa, käyttäjätunnusta, salasanaa ja tekstiviestivahvistusta?

Lataamalla puhelimeesi maksuttoman S-mobiili-sovelluksen voit vahvistaa maksuja ja kirjautua pankkitunnuksia vaativiin palveluihin sormenjäljellä, itse valitulla tunnusluvulla tai Face ID:llä niillä iOS-puhelimilla, joissa on kasvojentunnistus-toiminto.

Lue lisää S-mobiilin tunnistamisesta

Varo pankkitietojen kalastelijoita

Muistathan, että S-Pankki ei koskaan kysy asiakkaidensa verkkopankkitunnuksia tai muita pankkitietoja sähköpostitse tai soittamalla asiakkaalle. S-Pankin nimissä on valitettavasti liikkeellä huijaussivustoja, jotka tekeytyvät pankin sosiaalisen median sivuiksi. S-Pankin nimissä lähetetään myös tietojenkalasteluviestejä. Ethän klikkaa linkkejä harkitsematta tai syötä tietojasi nettisivustoille, joiden aitoudesta et ole varma. Pankkitietoja (tunnuslukuja tai korttitietoja) ei pidä luovuttaa kenelläkään. Muistathan myös, että verkkopankkiin kannattaa aina kirjautua S-mobiili-sovelluksella tai kirjoittamalla itse selaimen osoiteriville S-Pankin sivujen osoite eli www.s-pankki.fi.

Lisätietoa huijausviesteistä löydät Turvallinen pankkiasiointi -sivultamme