Siirry suoraan sisältöön

S-Pankki mukana tukemassa Salpausselän kisoja – tarjoaa maksuttoman perjantain

14.2.2022

S-Pankki osallistuu Lahdessa järjestettävien Salpausselän kisojen tukemiseen. Ystävänpäivän kunniaksi S-Pankki tarjoaa maksuttoman pääsyn Salpausselälle perjantaina 25. helmikuuta, jolloin kisataan mäkihypyn maailmancupin osakilpailu.

Salpausselän kisojen perjantai on perinteisesti ollut harjoitus- ja karsintapäivä. Tilanteeseen tuli tammikuussa muutos, kun aiemmin Sapporosta peruuntunut mäkihypyn maailmancupin osakilpailu varmistui järjestettäväksi Lahteen.

”Päivän muuttaminen maksulliseksi ei kuitenkaan tuntunut oikealta. Haluamme, että kaikki pääsevät kokemaan Salppurin kisatunnelman!” Salpausselän kisojen pääsihteeri Tomi-Pekka Kolu toteaa.

Tilanteen ratkaisi S-Pankki, joka tarjoaa nyt suomalaisille maksuttoman mäkihypyn maailmancupin osakilpailun.

”Perjantaina meillä on perinteisesti vieraillut myös päivällä useita päiväkoti- ja koululaisryhmiä. On hienoa, että saamme S-Pankin kanssa pidettyä voimassa tämän mahdollisuuden, vaikka perjantai onkin nyt jo täysin virallinen maailmancupin kisapäivä”, Kolu iloitsee.

S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula on Kolun kanssa samoilla linjoilla.

”Lähdimme mukaan, koska halusimme olla mahdollistamassa perinteiden säilymisen ja kisoihin pääsyn mahdollisimman monelle. Salpausselän kisat on hieno ja legendaarinen tapahtuma, ja on hienoa olla osa sitä. Samalla toivotan hyvää ystävänpäivää kaikille!”

Lue lisää Salpausselän kisoista