Siirry suoraan sisältöön

S-Pankin hallitus päätti osinkopolitiikasta

14.12.2022

S-Pankki Oyj, Pörssitiedote, 14.12.2022 klo 10.00 

S-Pankin hallitus päätti osinkopolitiikasta 

S-Pankki Oyj:n hallitus on päättänyt osinkopolitiikasta. Politiikan mukaan S-Pankin tavoitteena on jakaa osakkeenomistajille tasaista ja kasvavaa osinkoa vuosittain 5–15 prosenttia tilikauden verojen jälkeisestä tuloksesta.  

Vuosittaista osingonjakoa ehdottaessaan pankin hallitus huomioi pankin taloudellisen tilanteen, kulloinkin voimassa olevan sääntelyn, strategisten tavoitteiden toteutumisen, investointitarpeet sekä likviditeetti-, luottoriski- ja vakavaraisuusaseman. 

“S-ryhmä perusti S-Pankin 15 vuotta sitten ja vuosien varrella siitä on kasvanut täyden palvelun pankki S-ryhmän asiakasomistajille. Strategisena tavoitteenamme on saavuttaa miljoona aktiivista asiakasta. Samalla haluamme olla myös houkutteleva sijoituskohde pankin osakkeenomistajille eli SOK:lle ja S-ryhmään kuuluville alueosuuskaupoille sekä huolehtia pankin kiinnostavuudesta joukkovelkakirjoihimme sijoittaville institutionaalisille sijoittajille”, S-Pankin hallituksen puheenjohtaja Jari Annala sanoo. 

Hyväksytyn osinkopolitiikan ja S-Pankin tuloskehityksen johdosta S-Pankin hallitus tulee ehdottamaan yhtiön varsinaiselle yhtiökokoukselle osingon jakamista tilikaudelta 2022.

Yhteyshenkilöt

  • Jari Annala, S-Pankin hallituksen puheenjohtaja
  • S-Pankin viestintä / S-Bank's communications, +358 50 573 5855, viestinta@s-pankki.fi

Tietoja julkaisijasta S-Bank Plc

S-Pankki on kotimainen pankki ja osa S-ryhmää. Olemme olemassa siksi, että jokaisella olisi mahdollisuus vähän rahakkaampaan huomiseen. Meillä on yli kolme miljoonaa asiakasta ja tunnemme asiakkaidemme arjen. Tuomme siihen helppoutta ja hyötyä muun muassa helppokäyttöisten digitaalisten palveluidemme avulla. Täyden palvelun pankkina olemme tukena elämän pienissä ja suurissa käännekohdissa. s-pankki.fi

Liitteet