Siirry suoraan sisältöön

Kiinteistörahastojen valikoima kasvaa tontti- ja toimitilarahastoilla

18.1.2021

S-Pankki Tontti- ja S-Pankki Toimitila -erikoissijoitusrahastojen avulla on mahdollista hajauttaa sijoituksiaan yhä laajemmin. Rahastot löytyvät nyt myös verkkopalvelustamme.

S-Pankki osti kesällä vakuutuskonserni Fennian varainhoito- ja kiinteistösijoituspalvelut, jonka myötä pankki nousi samalla yhdeksi Suomen merkittävimmistä kiinteistövarainhoitajista.

Fennia-yrityskaupan myötä pankin asiakkaiden käytössä olevien kiinteistörahastojen valikoima monipuolistuu entisestään. S-Pankki Tontti- ja S-Pankki Toimitila -erikoissijoitusrahastojen avulla on mahdollista sijoittaa kahteen uuteen kiinteistöomaisuusluokkaan.

Verkkopankissa on mahdollista sijoittaa molempien rahastojen A-osuussarjoihin, joissa minimimerkintä on 200 euroa. Private Banking- ja instituutioasiakkaiden on mahdollista merkitä muita osuussarjoja oman yhteyshenkilönsä välityksellä. Molempia rahastoja hallinnoi S-Pankki-konserniin kuuluva FIM Varainhoito Oy.

Rahastot täydentävät nykyistä kiinteistörahastojen valikoimaa, jonka avulla on mahdollista sijoittaa asuntoihin ja metsään.

Tutustu tarkemmin uusiin rahastoihin:

S-Pankki Tontti

S-Pankki Toimitila