Siirry suoraan sisältöön

Verkkopankista entistä helppokäyttöisempi

16.11.2020

Uudistamme S-Pankin verkkopankkia aiempaa selkeämmäksi ja helppokäyttöisemmäksi torstaina 19.11.2020.

Merkittävimmät muutokset teemme verkkopankin kirjautumissivulle, jota on asiakkailtamme saadun palautteen perusteella muokattu aiempaa yksinkertaisemmaksi ja selkeämmäksi. Linkit kirjautumisohjeisiin ja verkkopankin turvalliseen käyttöön löydät muutoksen jälkeen sivun alalaidasta.

Parannamme verkkopankin navigaatiota ja muuta käytettävyyttä, jolloin se toimii paremmin myös erilaisilla apuvälineillä, kuten ruudunlukijalla ja näppäimistönavigoinnilla. Myös verkkopankin värimaailmaa yksinkertaistetaan, mikä helpottaa luettavuutta ja tekee verkkopankista entistä saavutettavamman.

Jatkamme verkkopankin kehittämistä edelleen vuoden 2021 aikana.

Tiesithän, että voit kirjautua verkkopankkiin kätevästi S-mobiililla tunnuslukutaulukon sijaan. S-mobiilin avulla voit tunnistautua verkkopankkiin ja muihin verkkopankkitunnuksia vaativiin palveluihin sormenjäljellä, itse valitsemallasi tunnusluvulla tai Face ID:llä niillä iOS-puhelimilla, joissa on kasvojentunnistustoiminto.

Verkkopankin käyttäminen on turvallista, kun muistaa muutamat perusasiat. Omia verkkopankkitunnuksia tai muita pankkitietoja ei pidä luovuttaa kenellekään. Varmin keino kirjautua verkkopankkiin on kirjoittaa itse verkkoselaimen osoiteriville ensin www.s-pankki.fi ja edetä sen jälkeen verkkopankkiin sivun oikean yläreunan ”Kirjaudu”-painikkeen kautta.

Näin kirjaudut verkkopankkiin