Siirry suoraan sisältöön
S-mobiilin pankkipalvelut, verkkopankki ja S-mobiilin tunnistaminen ovat poissa käytöstä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 5.5. kello 0.05–6.00. Pahoittelemme katkosta palveluiden käytössä. Lue lisää

FIM Tekoäly -rahasto sulautuu S-Säästörahasto Rohkea -rahastoon 30.10.2020

24.9.2020

FIM Varainhoito Oy:n hallitus on päättänyt FIM Tekoäly -rahaston sulautumisesta S-Säästörahasto Rohkea Sijoitusrahastoon.

Osana FIM Varainhoito Oy:n rahastovalikoiman kehittämistä FIM Tekoäly Sijoitusrahasto sulautetaan S-Säästörahasto Rohkea Sijoitusrahastoon 30.10.2020. Sulautumisen yhteydessä FIM Tekoäly -rahaston osuudet siirtyvät S-Säästörahasto Rohkea -rahaston A-osuussarjaan, jonka nimi on FIM Varainhoito 100. Finanssivalvonta on antanut sulautumiselle täytäntöönpanoluvan 15.6.2020.

Sulautumisen taustalla on rahastovalikoiman kokonaistarkastelu FIMissä. Vastaanottavan rahaston koko mahdollistaa tehokkaamman salkunhoidon rahastolle. Vastaanottavassa rahastossa ei ole tarvetta tehdä sijoituspainotusten tai sijoituspolitiikan muutoksia ennen sulautumista.

Lähetämme molempien rahastojen osuudenomistajille tarkempaa tietoa sulautumisesta joko kirjeitse tai viestillä verkkopankkiin.