Siirry suoraan sisältöön

S-Pankin sähköinen allekirjoitusalusta säästää 50 000 paperiarkkia kuukaudessa

7.8.2019

S-Pankin toimipaikoissa on otettu käyttöön uusi iisimpi tapa allekirjoittaa ja arkistoida sopimuksia sähköisesti. Iisi-allekirjoitusalusta nopeuttaa pankkiasiointia ja säästää paperia jopa 50 000 arkkia kuukaudessa.

S-Pankki on ottanut toimipaikoissaan käyttöön sähköisen allekirjoitusratkaisun. Iisiksi nimetyllä allekirjoitusalustalla voit tällä hetkellä allekirjoittaa esimerkiksi tilin ja pankkitunnusten avaamiseen liittyvät sopimukset. Uusi sähköinen allekirjoitus on tarkoitus myöhemmin ottaa käyttöön myös muiden tuotteiden ja palveluiden kohdalla.

Sähköinen allekirjoitus on monelle suomalaiselle ennestään tuttu esimerkiksi Postin tiskiltä. S-Pankki on yhdistänyt sähköiseen allekirjoitukseen myös sähköisen arkistoinnin: Iisillä allekirjoitetut sopimukset tallentuvat ehtoineen suoraan verkkopankkiisi sähköiseen sopimusarkistoon. Sopimus-välilehdeltä löytyvässä arkistossa sopimukset säilyvät hyvässä tallessa.

Iisin ansiosta asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteissä ympäri Suomen tulostetaan jo nyt yhteensä jopa 50 000 paperia vähemmän kuukaudessa, eli vuodessa säästyy yli puoli miljoonaa tulostetta. Palvelun laajentuessa määrä tulee vielä kasvamaan.

Jos sinulla ei ole verkkopankkia käytössäsi tai haluat sopimukset paperiversiona mukaasi, voidaan ne tulostaa edelleen normaaliin tapaan.