Siirry suoraan sisältöön

S-Pankki keskittää mobiilimaksamisen MobilePayhin ja luopuu Siirto-palvelusta

29.11.2018

S-Pankki tarjoaa jatkossa mobiilimaksamisen palveluita MobilePay-sovelluksen kautta, jonka käyttöönotto maksamiseen S-ryhmän kaupoissa on hyvässä vauhdissa. S-mobiilissa olevan Siirto-palvelun tarjoaminen lopetetaan alkuvuodesta 2019.

Jatkossa S-Pankki tarjoaa asiakkailleen nopeaan mobiilimaksamiseen MobilePay-sovellusta, jolla voi siirtää rahaa pelkällä puhelinnumerolla kuten Siirrollakin. Sen lisäksi MobilePayn avulla voi myös maksaa ostokset ja kerryttää Bonusta kännykällä S-ryhmän kaupoissa.

S-Pankki lopettaa Siirto-palvelun ylläpidon samalla, kun S-mobiili uudistuu alkuvuodesta 2019. Siirto on normaaliin tapaan käytettävissä lopettamispäivään asti.

”Tutkimme huolella mobiilimaksamisen eri vaihtoehtoja ja MobilePay osoittautui parhaaksi ratkaisuksi. Se on kätevä sekä kavereille että kaupoissa maksamiseen. Kahden rinnakkaisen järjestelmän ylläpito taas ei pidemmän päälle ole kannattava ratkaisu, joten olemme päättäneet luopua Siirto-palvelusta”, kertoo toimitusjohtaja Pekka Ylihurula S-Pankista.

Mobiilimaksaminen onnistuu tällä hetkellä noin 60 S-ryhmän päivittäistavarakaupassa ympäri Suomen ja toimipaikkojen määrä kasvaa jatkuvasti. Myöhemmin MobilePayllä voi maksaa myös S-ryhmän verkkokaupoissa sekä hotelleissa ja ravintoloissa.

Voit ladata MobilePayn jo nyt puhelimeesi omasta sovelluskaupastasi. MobilePay toimii kaikissa puhelimissa ja kaikkien pankkien korteilla.

Lisätietoa Siirto-palvelun päättymisestä
Lisätietoa MobilePaysta
Lisätietoa MobilePayn käyttämisestä S-ryhmän kaupoissa