Siirry suoraan sisältöön

S-Pankissa sinä valitset – pankkipalvelut 0 euroa

30.4.2018

Harva suomalainen tietää, kuinka paljon pankkipalveluistaan maksaa. Me S-Pankissa pyrimme ratkaisemaan ongelman tekemällä hinnoittelusta mahdollisimman reilua ja helppoa: tarjoamme tärkeimmät pankkipalvelut eli tilin, kortin, verkkopankin ja mobiilipankin maksutta kaikille asiakasomistajille. Voit itse valita sinulle parhaiten sopivan kanavan, hinta on aina sama.

 

Pankkien palvelumaksujen vertailu kannattaa, sillä pankkia vaihtamalla voi vuodessa säästää jopa satoja euroja. Taloussanomat teetti syksyllä 2017 Suomen Rahatiedolla tutkimuksen, jonka mukaan S-Pankki on halvin pankki niin asuntovelattomalle sinkulle kuin asuntolainaa maksavalle pariskunnalle. 

Taloussanomien vertailussa asuntolainaa lyhentävä pariskunta säästäisi S-Pankin asiakkaana vuosittain lähes 400 euroa ja vuokralla asuva sinkkunainen lähes 200 euroa vuodessa verrattuna kalleimpaan pankkiin. Vertailussa huomioitiin tileistä, korteista, pankkitunnuksista, säästöistä ja asuntolainasta aiheutuvat palvelumaksut. Selvityksessä mukana olivat S-Pankki, Nordea, Danske Bank, Helsingin OP Pankki Aktia Pankki, Handelsbanken, Nooa Säästöpankki, Suupohjan OP ja Ålandsbanken.

Vertailun helpottamiseksi S-Pankin verkkosivuilta löytyy hyötylaskuri, jonka avulla voit vertailla pankkiasiakkuuden hintaa S-Pankissa ja muissa pankeissa. Pankkimaksujen lisäksi laskuri ottaa huomioon myös S-ryhmän edut sekä vakuutusasiat.

S-Pankin asiakkaaksi ryhtyminen on helppoa. Näin se onnistuu:

  1. Jos sinulla on vihreä S-Etukortti, niin olet jo S-Pankin asiakas. S-Etukortin käytöstä kertyvä Bonus maksetaan S-Pankin tilille. Seuraa Bonusta S-mobiilissa. Lue lisää S-mobiilista täällä.
  2. Jos olet unohtanut verkkopankkitunnuksesi tai S-Etukortti Visasi tunnusluvun, voit uusia tunnukset lähimmässä asiakaspalvelupisteessä. 
  3. Siirrä palkkasi S-Pankkiin verkkopankin palkansiirtopalvelussamme.

Siirrä palkka

Pankinvaihtajan muistilista

 

Voit siirtää palkan S-Pankkiin myös lähimmässä asiakaspalvelupisteessämme. Katso lähin toimipaikka täältä.

 

Lue lisää S-Pankin palveluista ja eduista