Siirry suoraan sisältöön

S-Pankki jälleen vertailun halvin pankki asuntolainaa ottavalle pariskunnalle

5.10.2017

Taloussanomien teettämän tutkimuksen mukaan S-Pankki on halvin pankki asuntolainaa ottaville pariskunnille ja asuntovelattomille sinkuille. 

Taloussanomien Suomen Rahatiedolla teettämässä kokonaisasiakkuusvertailussa vertaillaan esimerkkitapausten avulla, kuinka paljon suomalaiset maksavat pankkipalveluistaan.

”Asiakkaiden mielestä on reilua, että perusasioista ei tarvitse maksaa”, kertoo S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula.

Taloussanomien vertailussaan käyttämä esimerkkipariskunta säästää vuosittain lähes 400 euroa S-Pankin asiakkaana verrattuna vertailun kalleimpaan pankkiin. Asuntolainan lisäksi selvityksessä huomioitiin tilit, kortit, pankkitunnukset ja säästöt.

Vuokralla asuva sinkkunainen säästäisi lähes 200 euroa vuodessa kalleimpaan pankkiin verrattuna.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun S-Pankki menestyy Taloussanomien kokonaisasiakkuusvertailussa. S-Pankki oli halvin vaihtoehto asuntovelalliselle pariskunnalle sekä vuokralla asuvalle sinkulle myös aiemmissa, viime keväänä ja vuonna 2016 tehdyissä vertailuissa.

Selvityksessä mukana olivat S-Pankki, Nordea, Danske Bank, Helsingin OP Pankki Aktia Pankki, Handelsbanken, Nooa Säästöpankki, Suupohjan OP ja Ålandsbanken.

S-Pankin asiakkaaksi ryhtyminen on helppoa. Näin se onnistuu:

  1. Jos sinulla on vihreä S-Etukortti, niin olet jo S-Pankin asiakas. S-Etukortin käytöstä kertyvä Bonus maksetaan S-Pankin tilille.

  2. Helpoiten saat Bonuksen hyötykäyttöön hankkimalla itsellesi S-Pankin verkkopankkitunnukset ja lataamalla puhelimeesi maksuttoman S-mobiili-sovelluksen. S-mobiilista näet tilillesi kertyneen Bonuksen.  

  3. Jos olet unohtanut verkkopankkitunnuksesi, voit hakea uusia tunnuksia lähimmässä Prismassa. Verkkopankkitunnusten uusiminen onnistuu myös useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa. Katso lähin asiakaspalvelupisteesi täältä.

Lue lisää S-Pankin asuntolainasta