Siirry suoraan sisältöön

Mutkattomat ja edulliset pankkipalvelut kiinnostavat suomalaisia

14.10.2016

Suomalaiset toivovat pankiltaan yksinkertaisuutta, helppoutta ja edullisuutta. Mutkattomat palvelut sekä reilu hinnoittelu ovat nostaneet S-Pankin asiakkaiden suosikiksi. 

S-Pankki on lyhyen ajan sisällä pärjännyt hyvin erilaisissa vertailuissa: S-Pankilla on edullisin kokonaisasiakkuuden hinta ja S-Etukortti Visa on edullisin luottokortti. Lisäksi Asiakkuusindeksi 2016 -selvitys paljasti, että S-Pankilla on Suomen uskollisimmat asiakkaat. 

”Tulokset osoittavat, että valintamme tarjota maksuttomat peruspankkipalvelut kaikille S-ryhmän asiakasomistajille, joita on yli 80 prosenttia Suomen kotitalouksista, on oikea. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä edulliseen ja läpinäkyvään hinnoitteluun”, kertoo S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula.

Kiinnostus S-Pankkia kohtaan näkyy myös asiakasmäärissä. Alkuvuonna uusia asiakkaita on tullut jo lähes 100 000, ja asuntolainakanta kasvaa viisi kertaa muuta markkinaa nopeammin.

”Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että voisimme alkaa lepäilemään laakereilla. Päinvastoin, tavoitteena on kehittää yhä parempia, arkea helpottavia pankkipalveluita, jotta pysymme asiakkaiden suosikkina jatkossakin”, Ylihurula jatkaa.

Pankkikustannuksista jopa satojen eurojen säästöt

Pankkien palvelumaksuissa ja esimerkiksi lainojen hinnoittelussa on isoja eroja pankkien välillä. Taloussanomien Suomen Rahatiedolla teettämän selvityksen mukaan S-Pankki on halvin vaihtoehto niin asuntovelalliselle pariskunnalle, asuntovelkaiselle sinkulle kuin vuokralla asuvalle sinkulle.

”Pankkien kilpailuttaminen ja hintojen vertailu kannattaa, sillä pelkästään palvelumaksuista voi vuodessa kertyä 150 euroa ylimääräistä maksettavaa”, Ylihurula kehottaa.

Vertailun helpottamiseksi S-Pankki on julkaissut verkkosivuillaan hyötylaskurin, jonka avulla pankin vaihtoa miettivät voivat vertailla pankkiasiakkuuden hintaa S-Pankissa ja muissa pankeissa. Pankkimaksujen lisäksi laskuri ottaa huomioon myös S-ryhmän edut sekä vakuutusasiat.

Tutustu S-Pankin hyötylaskuriin

Miksi S-Pankin asiakkuus kannattaa?