Siirry suoraan sisältöön

Voinko antaa tiliini käyttöoikeuden valtakirjalla?

Kyllä voit, jos asiakastietosi ovat meillä ajan tasalla. Jos käytössäsi on S-Pankin tai jonkin toisen pankin verkkopankki, voit päivittää asiakastietosi helposti verkkosivuillamme kirjautumalla verkkopankkitunnuksillasi. Tiedot voi päivittää myös asiakaspalvelupisteellämme tai lomakkeella. Liitä täytetty lomake sekä kopio henkilöllisyystodistuksestasi valtakirjan mukaan.

Kun tiedot ovat kunnossa, voit täyttää ja tulostaa S-Pankin yleisen valtakirjapohjan verkkosivuiltamme. Kirjoita Valtuutetun oikeudet -kohtaan, että valtuutetulle annetaan käyttöoikeus tiliisi. Muista myös kirjoittaa tilinumero sekä käyttöoikeustaso.

Laajalla käyttöoikeudella voi muun muassa tehdä nostoja ja panoja asiakaspalvelupisteessä, saada tiliin kortin ja käyttää tiliä verkkopankissa. Käyttöoikeudella ei kuitenkaan voi lisätä tai muuttaa tilinomistajia tai käyttöoikeutettuja eikä lopettaa tiliä.

Nosto-oikeudella voi tehdä tilitapahtumia asiakaspalvelupisteessä (nostot ja panot), tehdä suoramaksu- ja maksupalvelutoimeksiantoja sekä saada tilin saldo- ja tapahtumatiedot.