Siirry suoraan sisältöön
Kortin hakeminen

Miten haen opiskelijan S-Etukortti Visaa?

Voit hakea opiskelijan S-Etukortti Visa Credit/Debit -korttia S-mobiilissa tai verkkopankissa.
 
Hae korttia näin, jos olet jo S-Pankin asiakas ja sinulla on verkkopankkitunnukset:
  1. Kirjaudu verkkopankkiin oikean yläkulman oranssista Kirjaudu -painikkeesta.
  2. Valitse Kortit > Hae korttia.
  3. Valitse Opiskelijan S-Etukortti Visa Credit/Debit ja paina Hae.
  4. Täytä pyydetyt tiedot.
    Muista merkitä hakemukseen asemaksesi ”Opiskelija”, vaikka tekisit töitä opintojesi ohella. Merkitse hakemukseen myös tutkinnon tyyppi, oppilaitoksen nimi, opiskelun alkamisajankohta ja suoritetut opintopisteet/-viikot. Jos sinulla ei vielä ole opintopisteitä tai -viikkoja, merkitse kenttään 0.
  5. Vahvista hakemus.
Saat päätöksen tai lisäohjeet heti hakemuksen täyttämisen jälkeen. Myönteisen päätöksen jälkeen kortti toimitetaan postitse kotiosoitteeseesi noin kahden viikon kuluessa.
Voit hakea korttia myös asiakaspalvelupisteissämme tai soittamalla asiakaspalveluumme.  Asiakaspalvelupisteissämme voit tunnistautua henkilöllisyystodistuksella tai S-mobiilin tunnistamisella ja puhelinpalvelussa verkkopankkitunnuksilla tai S-mobiilin tunnistamisella.
 
Jos sinulla ei vielä ole verkkopankkitunnuksia saat ne asiakaspalvelupisteeltämme. Katso tarkemmat ohjeet täältä > 
 
Hae korttia näin, jos et ole vielä S-Pankin asiakas tai asiakasomistaja:
 
Jos et ole vielä S-Pankin asiakas tai osuuskaupan asiakasomistaja, voit liittyä asiakasomistajaksi ja ottaa pankkipalvelumme käyttöösi asiakaspalvelupisteessä. Katso sinua lähin toimipaikka ja varaa aika täältä > 
 
Jos kuulut vanhempasi asiakasomistajatalouteen ja sinulla on rinnakkaiskortti,  voit hakea opiskelijan S-Etukortti Visa -korttia sekä omia verkkopankkitunnuksia asiakaspalvelupisteellä.