Siirry suoraan sisältöön

Milloin siirtämäni raha näkyy vastaanottajan tilillä?

Tekemäsi tilisiirto voi näkyä vastaanottajan tilillä heti siirron tehtyäsi, mutta se voi tulla näkyville myös myöhemmin. Aikatauluun vaikuttaa esimerkiksi siirron kellonaika ja se, onko vastaanottajan tili kotimaisessa vai ulkomaisessa pankissa. Voit tarkistaa tarkemman aikataulun alta: 

 

Tilisiirto S-Pankin tililtä toiselle S-Pankin tilille
Maksu näkyy vastaanottajalla heti. 

 

Tilisiirto S-Pankista toisen pankin tilille (SEPA-alueella)

Maksu näkyy vastaanottajalla samana päivänä, jos olet vahvistanut sen ennen kello 16.30. Maksu näkyy vastaanottajalla seuraavana arkipäivänä, jos olet vahvistanut sen ennen kello 21.30. 

 

Ulkomaan tilisiirto

Ulkomaan tilisiirtoina välitetään euromääräiset tilisiirrot SEPA-alueen ulkopuolelle ja kaikki tilisiirrot, jotka välitetään muussa valuutassa, kuin euroissa.

Kun teet tilisiirron muussa valuutassa kuin euroissa ennen kello 15.30, aloitamme maksun välityksen eteenpäin samana päivänä. Kun teet tilisiirron euroissa ennen kello 16.00, aloitamme maksun välityksen eteenpäin samana päivänä.

Maksu näkyy vastaanottajalla yleensä 2-5 arkipäivän kuluessa. Maksun siirtymisessä vastaanottajalle saattaa kuitenkin kulua kauemminkin. Aikatauluun vaikuttaa esimerkiksi se, mihin maahan maksu välitetään sekä maksua välittävien pankkien aikataulut ja käytännöt.

Huomaathan, että pakotteista ja maksamisen rajoituksista johtuen olemme keskeyttäneet maksujen välittämisen Venäjän ja Valko-Venäjän pankkien kanssa toistaiseksi. Käytännössä maksu palautuu takaisin maksajan tilille. Maksujen välittäminen Ukrainasta on mahdollista, mutta maksuliikenteessä saattaa olla viivettä.

Tarkista ulkomaan tilisiirron hinnoittelu palveluhinnastostamme

 

Kotimaan pikasiirto S-Pankista toisen pankin tilille

Puhelinpalvelumme kautta voit tehdä pikasiirron toisen pankin tilille. Maksu näkyy vastaanottajan tilillä samana päivänä, jos olet vahvistanut sen ennen kello 16.00.

Tarkista pikasiirron hinnoittelu palveluhinnastostamme.