Siirry suoraan sisältöön

Tutkimus todistaa: S-Etukortti Visa jälleen edullisin luottokortti

Uusi vertailu todistaa S-Etukortti Visan olevan edelleen edullisin luottokortti.

S-Etukortti Visa on edullisin luottokortti, selviää Helsingin Sanomien julkaisemasta vertailusta. Sortter-yhtiön tekemässä vertailussa selvitettiin 10 eri maksutavan kustannuksia 1 000 euron ostokselle 12 kuukauden maksuajalla.  

S-Etukortti Visalla maksettaessa tuhannen euron ostoksen kokonaiskustannukset olivat 67,64 euroa, kun seuraavaksi edullisimmalla maksutavalla kustannukset olivat 79,52 euroa.

S-Pankin tuoteryhmäpäällikkö Marketta Lundell pitää uuden vertailun tietoja mielenkiintoisina. Samalla Lundell muistuttaa, että ”vihreä Visa” on saanut kiitosta myös aiemmin vertailuissa. Esimerkiksi vertailusivusto Vertaaensin.fi:n vuonna 2017 julkaisemassa selvityksessä S-Etukortti Visa oli tutkimuksen edullisin luottokortti.

Milloin sitten kannattaa maksaa luotolla? Marketta Lundell kertoo luottokortin olevan usein joustava ja fiksu maksutapa.

”Luotolla maksaessa ostoksilleen saa maksuaikaa ja suuremmat hankinnat voi maksaa takaisin pienemmissä erissä. Samalla ostoksilleen saa korttiyhtiön sääntöjen lisäksi myös lain tuomaa suojaa”, Lundell muistuttaa.

Alla vinkkimme, miten virität S-Etukortti Visasi valmiiksi ja saat parhaat hyödyt kortistasi.

  1. Tarkista, löytyykö lompakostasi S-Etukortti Visa Credit/Debit -yhdistelmäkortti. Tällä kortilla voit valita, maksatko ostoksesi pankkitililtä vai edullisella luotolla. S-Etukortti Visassa on edullinen luotto ja siinä ei ole vuosi- eikä kuukausimaksua.
  2. Maksamalla luotolla saat joustoa ostosten maksamiseen. Luotolla saat keskimäärin 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa ja halutessasi voit pitää taukoa maksuista kahden maksuvapaan kuukauden aikana vuodessa.
  3. Varmista, että muistat korttisi tunnusluvun. Jos se on päässyt unohtumaan, voit tarkistaa tunnusluvun kerran maksutta verkkopankissa. Halutessasi voit valita itse oman tunnusluvun kortillesi.
  4. Mieti, onko korttisi luottoraja tarpeisiisi sopiva. S-Etukortti Visan luottoraja voi olla 800–10 000 euroa. Korotusta voit hakea verkossa tai asiakaspalvelupisteessä.
  5. Aseta kortillesi käyttöäsi vastaavat turvarajat, kuten maantieteellinen aluerajaus ja ostoraja. Jotta korttimaksaminen verkossa onnistuu, tulee kortin verkkomaksurajan olla riittävä. Rajan voit tarkistaa ja muuttaa verkkopankissa ja S-mobiilissa.
  6. Ota käyttöön S-mobiilista löytyvä Säästäjä-palvelu ja säästä samalla kun ostat. Säästäjällä kilahtaa euro säästöön jokaisesta S-Etukortti Visan pankkipuolella tehdystä ostoksesta.
  7. Maksa S-ryhmän ostokset S-Etukortti Visalla, niin samalla tienaat Bonusta ja maksutapaetua - eli saat ostoksistasi takaisin jopa 5,5 % prosenttia selvää rahaa.

    Ota käyttöösi S-Etukortti Visa