Siirry suoraan sisältöön

S-Pankki Private on maailmanmestarin valinta: ”Parasta asiantuntijuus ja henkilökohtainen palvelu”

Maailmanmestari Marcus Grönholm vaihtoi kartturin S-Pankki Privaten varainhoitotiimiin, jonka kaikki jäsenet hän tuntee henkilökohtaisesti. ”Nyt varainhoitoasiat hoituvat helposti ja nopeasti, vaikka autosta käsin.”

S-Pankki Private on monen varakkaan suomalaisen kumppani varallisuudenhoidossa. Yksi heistä on kaksinkertainen ralliautoilun maailmanmestari Marcus Grönholm.

”Kun vanha varainhoitajani lopetti, hän suositteli S-Pankki Privatea. Se oli hyvä suositus ja olen ollut siitä lähtien S-Pankki Privaten tyytyväinen asiakas.”

Luottamus on tärkeää niin ralliautoilussa kuin varainhoidossa. Kuten kartturi ralliautoilussa, myös varallisuudenhoitaja auttaa navigoimaan ja valitsemaan parhaat tavat kehittää omaa ja perheen varallisuutta. Mutta kumpi on Grönholmille tärkeämpi, kartturi vai varallisuudenhoitaja?

”Ennen se olisi ollut kartturi, mutta kyllä se nykyään taitaa olla varainhoitaja”, Grönholm myöntää.

Parasta asiantuntijuus ja henkilökohtainen palvelu

S-Pankki Private on suomalaisen varallisuudenhoitoliiketoiminnan edelläkävijä ja tunnettu ennen kaikkea asiantuntijuudesta, henkilökohtaisuudesta ja vaivattomuudesta. Henkilökohtainen palvelumalli on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat konkreettista apua ja neuvoja omistusten hoitamisessa. S-Pankki Privatessa henkilökohtainen yksityispankkiiri ja Wealth Planning -juristi ovat helposti tavoitettavissa. Kokenut asiantuntijatiimi toimii saumattomasti yhteistyössä ja on aina ajan tasalla asiakkaan tilanteesta.

”Varainhoitopalveluissa arvostan henkilökohtaista, joustavaa ja nopeaa palvelua. Minulla on niin sanotusti suora linja S-Pankki Privateen. Tämä on tosi hyvä palvelu minulle”, Grönholm summaa.

Grönholm on itsekin kiinnostunut siitä, mitä markkinoilla tapahtuu, mutta jättää mielellään sijoittamisen ammattilaisille. S-Pankki Privatessa häntä palvellaan 3-4 henkilön tiimillä, joista Grönholm tuntee jokaisen henkilökohtaisesti.

”Saatan joskus mielenkiinnosta kysellä perusteista sijoittamispäätösten taustalla, mutta muutoin minua palveleva tiimi hoitaa kyllä homman hyvin itsenäisesti”, Grönholm kertoo.

Kumpaa Grönholm sitten seuraa tarkemmin, ralli- vai sijoitusmaailman tapahtumia?

”Seuraan nykyään ralli- ja sijoitusmaailmaa aika tasan 50/50. Kun varainhoitoasiat ovat tuttujen asiantuntijoiden käsissä, joihin minulla on suora yhteys, varainhoito hoituu helposti vaikka autosta tai vaikkapa traktorista!”

Räätälöidyt palvelukokonaisuudet

Kun varallisuutta on kertynyt enemmän, kannattaa kääntyä S-Pankki Privaten puoleen. Henkilökohtainen varainhoitopalvelu auttaa löytämään oikeat sijoituskohteet ja välttämään kalliit virheet. S-Pankki Private on palvelu, jossa oman talouden kokonaistilanne ja tavoitteet käydään asiantuntijan kanssa huolellisesti läpi, kun sijoitusvarallisuuden arvo on yli 300 000 euroa. Jokaisen ainutlaatuinen tilanne ratkaisee sen, minkälainen palvelukokonaisuus hänelle rakennetaan ja miten hänen omaisuuttaan kannattaa hoitaa.

Varainhoidon palvelut ovat tarjolla kaikille Private Banking -asiakkaille. Henkilökohtainen yksityispankkiiri kartoittaa ensin kokonaistilanteen ja laatii sitten asiakkaan edun ja tavoitteen huomioivan suunnitelman varojen hoitamiseksi. Ratkaisu toteutetaan yhdessä salkunhoitajien kanssa, jotka etsivät aktiivisesti tuoton lähteitä tavoitteiden saavuttamiseksi ja huolehtivat, että kokonaisuus on henkilökohtaisen riskiprofiilin mukainen. Ratkaisut räätälöidään sijoitustavoitteen ja -tarpeiden mukaan.

Wealth Planning -palvelut ovat tarjolla asiakkaille, joilla on varainhoidossa yli 500 000 euroa. Yksilöllinen varallisuus- ja perintösuunnittelu sekä niihin liittyvät lakipalvelut ovat tärkeä osa pitkän aikajänteen varallisuudenhoitoa. S-Pankki Privaten asiantuntijoiden puoleen voi kääntyä juridisissa, taloudellisissa ja verotuksellisissa kysymyksissä olipa sitten kyse asiakkaan, hänen perheensä tai yhtiöidensä asioista. Tarjolla on henkilökohtaista palvelua ja ratkaisuja, joihin asiakkaat ja heidän jälkipolvensa voivat olla tyytyväisiä vielä vuosikymmentenkin päästä.

Family Office -palvelu on perheiden käytössä, joiden sijoitusvarallisuus on yli kolme miljoonaa euroa. Palvelun ytimessä on koko perhevarallisuuden hoitaminen pitkäjänteisesti ja palvelukokonaisuus räätälöidään täysin asiakasperheen tarpeista käsin. Suunnitelmissa huomioidaan edellä mainittujen palveluiden lisäksi koko perheen tarpeet useammassa sukupolvessa. Tiivistetysti tehtävänä on huolehtia siitä, että varallisuus kasvaa ja kehittyy turvallisesti yli sukupolvien – perheen tahdon mukaan ja siten, että perhe voi keskittyä huoletta muihin asioihin.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Suomen vastuullisimmaksi valitun pankkibrändin yksityispankki* palveluksessasi.

Ota yhteyttä

 

* Sustainable Brand Index -tutkimus 2023

Tässä materiaalissa esitetyt tiedot ovat luonteeltaan informatiivisia, eikä niitä tule pitää kehotuksena yksittäistä rahoitusvälinettä koskevien liiketoimien toteuttamiseen. Tämän materiaalin mukaiset tiedot eivät ole myöskään sijoituspalvelulain mukaista sijoitusneuvontaa.