Siirry suoraan sisältöön

S-Pankki ja SOK jakavat joulumieltä

S-Pankki ja SOK osallistuivat tänä vuonna Hope ry:n hyväntekeväisyyskampanjaan, jossa kerättiin joululahjoja vähävaraisille lapsiperheille. Yhteistyön ansiosta lähes 600 lapsen lahjatoive toteutuu tulevana jouluna. 

Marraskuun loppupuolella Helsingin Vallilassa sijaitsevan Ässäkeskuksen eli S-ryhmän pääkonttorin aulaan kohoaa komea joulukuusi. Koristeiden ohella kuusen oksille ripustetaan sadoittain värikkäitä kortteja, jotka sisältävät lasten ja nuorten joululahjatoiveita: leluja, pelejä, vaatteita, lahjakortteja, hygieniatuotteita, leffalippuja ja herkkuja. Hope ry on kerännyt toiveet vähävaraisten perheiden lapsilta ja nuorilta.

”Joulun alla useat perheet ottavat meihin yhteyttä, koska he kokevat joulun järjestämisen haastavaksi ja jopa ahdistavaksi. Lapsille olisi mukava saada edes yksi uusi lahja, mutta siihenkään ei kaikilla ole varaa”, kertoo Hope ry:n toiminnanohjaaja Nora Virtanen

On ilahduttavaa huomata kuinka yritysten sekä yksityishenkilöiden auttamishalu herää jouluna. On kuitenkin hyvä muistaa, että joulu on vain pieni siivu vuodesta ja perheiden avuntarve on ympärivuotista.”

S-Pankin työntekijät innolla mukana

S-Pankki ja SOK olivat tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana kampanjassa, joka toteutettiin 28.11.–9.12.2016 Ässäkeskuksessa sekä kolmessa S-Pankki-konsernin toimipaikassa. Keräykseen osallistui muun muassa S-Pankin peruspankkiliiketoiminnasta vastaava johtaja Sanna Holm, jonka perheessä erilaisiin joululahjakeräyksiin osallistuminen on muodostunut jo perinteeksi. 

”Kouluikäiset poikamme valitsevat joka vuosi innoissaan lahjoja saman ikäisille pojille. Tänä jouluna oli erityisen koskettavaa toteuttaa 13-vuotiaan pojan toive suklaisesta lahjasta. Oma 13-vuotias esikoiseni teki hankinnan sillä ajatuksella, että suklaa ei aattoiltana takuulla lopu kesken”, Holm kertoo.

S-Pankin johtoryhmä kantoi myös oman kortensa kekoon keräykseen ja hankki yksissä tuumin lumipotkulaudat 8-vuotiaalle tytölle sekä pojalle. ”Toinen oli hieno S-Pankin vihreä”, paljastaa johtoryhmään kuuluva Holm.

Jouluiloa lähes 600 lapselle

Hope ry:n Virtanen kertoo, että SOK:n ja S-Pankin toimipaikkoihin toimitettiin yhteensä noin 700 toivetta, joista lähes kaikki saatiin toteutettua. ”Tarkkaa lukua en osaa sanoa, mutta arviolta lahjoja kertyi noin 500–600 kappaletta mikä on valtava määrä”, Virtanen iloitsee.

 

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry

Vuonna 2009 perustettu Hope ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, joka toimii 17 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea. Yhdistyksen tavoitteena on antaa suomalaisille lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Hope ry jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.  

Lisätietoja Hope ry:stä

Ovatko yhteystietosi ajan tasalla?

Päivitä yhteystietosi S-mobiilissa tai osoitteessa s-käyttäjätili.fi. Samalla voit antaa sähköisen markkinointiluvan ja pysyt ajan tasalla palveluistamme ja asiakasomistajaeduistamme.

Kirjaudu S-käyttäjätilille ja päivitä yhteystiedot: 

Päivitä tiedot


Asiakasomistajuus-osiossa voit päivittää markkinointiluvat: 

Päivitä markkinointiluvat