Siirry suoraan sisältöön

S-Pankin Laura Suominen mukana Team Rynkebyssä: Pyöräilemällä Pariisiin rahaa syöpäsairaille lapsille

Täytän tänä vuonna pyöreitä vuosia. Edellisen kerran kymppiluvun täyttäessäni hyppäsin laskuvarjolla. Nyt haluan synttärini kunniaksi kokea jotain täysin erilaista, jotain isompaa, jotain joka antaa mutta myös ottaa – jonka muistaisin koko loppuelämäni.

Kun kesällä 2015 kieriskelin ikäkriisissäni, iski ajatus hakemisesta mukaan Team Rynkebyhyn kuin salama. Olin noin vuotta aikaisemmin kuullut ensimmäisen kerran näistä keltapaitaisista ja keltapyöräisistä hyväntekijöistä, ja silloin, heinäkuun lähes ainoana helteisenä päivänä sain ahaa-elämyksen: Team Rynkeby tulisi olemaan Se Juttu minulle vuonna 2016.

Pyöräilyssä olen täysin noviisi: en ole ikinä ajanut maantiepyörällä. Muutaman kilometrin työmatkani poljen joskus mummopyörälläni kypärä vinossa, mutta siitä ei kai oikeastaan voisi edes puhua samassa keskustelussa oikean pyöräilyn kanssa.

Olen liikkunut ja urheillut aina – se on elämäntapa. Juniorina pelasin kilpaa tennistä, nykyisin treenaan omaksi huvikseni eri lajeja monta kertaa viikossa. Muodostelmaluistelussa jopa kilpailen aikuisten tasolla Masters-sarjassa.

Tästä huolimatta en pysty vielä edes käsittämään, millainen rasite kropalleni viikon ajan kestävä pyöräily Travemündesta Pariisiin keskimäärin 180 km päivässä tulee olemaan – ehkä jopa ihan hyväkin, koska vastaava kilometrimäärä autollakin tuntuu pitkältä ja puuduttavalta matkalta.

Team Rynkebyssä huikeaa urheilusuoritusta tärkeämmässä asemassa on kuitenkin hyväntekeväisyys. Keräämme läpi vuoden varoja suomalaiselle Sylva Ry:lle, joka tukee syöpään sairastuneita lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään sairauden keskellä. Järjestämme erilaisia varainkeruutapahtumia koko kevään ajan ja teemme Sylvaa tunnetummaksi.

Tuntuu hienolta tehdä konkreettisesti hyvää ja auttaa erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien organisoinnissa. Meihin keltapaitaisiin teamrynkebyläisiin voi siis törmätä monta kertaa vuoden aikana. Mahtavaa on se, että oma työnantajani, S-Pankki, on mukana kultatason sponsorina ja S-Pankin logo keikkuu ajovaatteissamme kesällä 2016!

Jos minun pitäisi kiteyttää, miksi olen mukana vuoden 2016 Team Rynkeby Helsingin joukkueessa, sanoisin: haluan oppia uutta, ylittää itseni ja tehdä hyvää! Olen koko sydämelläni mukana tässä huikeassa projektissa!”

Laura Suominen,S-Pankin Lakiasiat-yksikkö

Lue lisää Team Rynkebystä

Team Rynkebyn verkkosivut 

Team Rynkeby Helsinki Facebookissa

Ovatko yhteystietosi ajan tasalla?

Päivitä yhteystietosi S-mobiilissa tai osoitteessa s-käyttäjätili.fi. Samalla voit antaa sähköisen markkinointiluvan ja pysyt ajan tasalla palveluistamme ja asiakasomistajaeduistamme.

Kirjaudu S-käyttäjätilille ja päivitä yhteystiedot: 

Päivitä tiedot


Asiakasomistajuus-osiossa voit päivittää markkinointiluvat: 

Päivitä markkinointiluvat