Siirry suoraan sisältöön

Pyöräilemällä Pariisiin rahaa syöpäsairaille lapsille

S-Pankki on mukana kultatason sponsorina tukemassa pyöräilyjoukkue Team Rynkeby Helsingin varainkeruuta Sylva Ry:lle, joka on syöpää sairastavien lasten, nuorten ja heidän perheidensä valtakunnallinen yhdistys. Mukana pyöräilemässä on S-Pankin lakiasioissa työskentelevä Laura Suominen.

Team Rynkeby on pohjoismainen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät siten varoja syöpää sairastaville lapsille ja heidän perheilleen. Tapahtuma on järjestetty vuosittain sitten vuoden 2002 ja mukana on joukkueita kaikista Pohjoismaista. Yhteensä tapahtuma on vuosien varrella kerännyt rahaa syöpää sairastaville lapsille lähes 20 miljoonaa euroa.

Team Rynkebyssä on 38 joukkuetta, joissa on yhteensä 1 600 pyöräilijää ja 400 avustajaa. Halukkaita osallistujia on vuosittain tuhansia, mutta vain sitoutuneimmat hakijat valikoituvat mukaan.

Pyöräilijät kustantavat itse omat pyöränsä, vaatteensa, matkansa ja majoituksensa. Sponsoreilta saadut ja muut kerätyt varat menevät siis lyhentämättöminä kunkin maan paikalliselle syöpäyhdistykselle.

Tapahtumaa edeltävän vuoden aikana osallistujat harjoittelevat paljon, jotta pystyisivät pyöräilemään reilut 1 200 kilometriä Pariisiin. Sen lisäksi he sitoutuvat hankkimaan lahjoituksia esimerkiksi sponsoreilta syöpää sairastaville lapsille ja heidän perheilleen.

Lue miksi S-Pankin Laura Suominen päätti osallistua Team Rynkebyhyn.

Voit seurata Team Rynkeby Helsingin harjoittelua mm. Facebookissa. Talven ja kevään aikana, ennen heinäkuista Pariisiin pyöräilyä, Team Rynkeby järjestää erilaisia tapahtumia, joista tullaan kertomaan S-Pankin verkkosivuilla ja Facebook-sivulla.

Tärkeän asian puolesta

Joka vuosi noin 150 lasta ja nuorta sairastuu syöpään Suomessa. Heistä noin 75–80 prosenttia paranee Vaikka pitkäaikaisselviytyjien määrä kasvaa vuosittain, suurimmalla osalla on sairauden tai syöpähoitojen aiheuttamia myöhäisvaikutuksia, jotka ovat läsnä heidän jokapäiväisessä arjessaan. Lasten yleisimpiä syöpiä ovat leukemiat, aivokasvaimet ja lymfoomat. Lapsen tai nuoren syöpäsairaus iskee perheen voimavaroihin, jolloin apu tulee usein tarpeeseen.

Sylva Ry on vuonna 1982 perustettu syöpää sairastavien lasten, nuorten ja heidän perheidensä valtakunnallinen yhdistys. Sylva järjestää vertaistukea, kursseja, tapahtumia ja tuettuja lomia, jotka auttavat selviytymään syövän aiheuttamasta elämänmuutoksesta.

Lue lisää Sylva Ry:stä.

Ovatko yhteystietosi ajan tasalla?

Päivitä yhteystietosi S-mobiilissa tai osoitteessa s-käyttäjätili.fi. Samalla voit antaa sähköisen markkinointiluvan ja pysyt ajan tasalla palveluistamme ja asiakasomistajaeduistamme.

Kirjaudu S-käyttäjätilille ja päivitä yhteystiedot: 

Päivitä tiedot


Asiakasomistajuus-osiossa voit päivittää markkinointiluvat: 

Päivitä markkinointiluvat