Siirry suoraan sisältöön

Näin säästät koko perheen kesälomaan – 5 vinkkiä!

Kesäloma lähestyy ja lomakassan kartuttaminen kannattaa aloittaa viimeistään nyt. 

S-Pankin verkkopankissa pystyt seuraamaan omien tulojen ja menojen kehitystä työkalun avulla."
  1. Valitse kesälomakohde rahatilanteesi mukaan. Haluaisitko lentää viikoksi Kreikan helteisiin vai suunnata lahden yli Viroon Pärnun valkoisille hiekkarannoille? Vai vaihtaisitko asuntoja eri kaupungissa asuvan tuttavaperheen kanssa? Kun tiedät, mitä lomareissu suurin piirtein tulisi maksamaan, jaa säästötavoite kuukausittain, viikoittain ja päivittäin. Paljonko sinun pitäisi säästää päivässä? Tuntuuko tavoite mahdolliselta? 
  2. Kirjaa ylös koko perheen tulot ja menot, jotta tiedät, paljonko voisit laittaa sivuun kuukausittain. S-Pankin verkkopankissa pystyt seuraamaan omien tulojen ja menojen kehitystä Tilit-välilehdeltä löytyvällä seurantatyökalulla.
  3. Perusta erillinen lomatili ja ohjelmoi säästösumma siirtymään sinne automaattisesti esimerkiksi aina palkkapäivänä. Verkkopankissa voit myös ohjata Bonuksen suoraan lomakassaasi.
  4. Vältä suuria hankintoja ja myy tarpeettomat tavarat sekä vaatteet eteenpäin. Pyöriikö nurkissasi sinulle tarpeettomia mutta käyttökelpoisia tavaroita, jotka nettikirpputorilla myymällä voisit kartuttaa lomakassaasi? Hyödynnä kirpputoreja myös hankinnoissa. Esimerkiksi lastenvaatteet ja -tarvikkeet ovat uutena kalliita, ja kirpparilta ostaessa voi säästää pitkän pennin. Mikäli joudut ostamaan vaatteita tai tavaroita uutena, seuraa kauppojen tarjouksia ja prosenttialennuksia.
  5. Nipistä sieltä mistä pystyt, mutta älä kuitenkaan tingi kohtuuttomasti elämisen laadusta. Kesälomaan voi kasautua liikaa paineita, jos sitä ennen on kärvistellyt kuukausia nuukaillen. Minimoisitko autoilun, vähentäisitkö ulkona syömistä, harventaisitko kampaajaväliä tai lopettaisitko jonkun lehtitilauksen tai suoratoistopalvelun? Tarvittaessa loman ylimääräisiä kuluja voi maksaa myös luottokortilla ja tasata siten menoja pidemmälle aikavälille.

Lue lisää S-Etukortti Visasta

S-Etukortti Visa käy myös ulkomailla

Lue lisää S-Etukortin käyttäjille maksuttomasta käyttötilistä, S-Tilistä

Ovatko yhteystietosi ajan tasalla?

Päivitä yhteystietosi S-mobiilissa tai osoitteessa s-käyttäjätili.fi. Samalla voit antaa sähköisen markkinointiluvan ja pysyt ajan tasalla palveluistamme ja asiakasomistajaeduistamme.

Kirjaudu S-käyttäjätilille ja päivitä yhteystiedot: 

Päivitä tiedot


Asiakasomistajuus-osiossa voit päivittää markkinointiluvat: 

Päivitä markkinointiluvat