Siirry suoraan sisältöön

Mitä kuuluu Kesäsponssi-kisan kärkijoukolle?

S-Pankin Kesäsponssi-kilpailuun tuli ilahduttavan paljon hakemuksia laidasta laitaan, ruumiskoirista pesäpallojoukkueeseen. Saamamme hakemukset olivat sen verran ansiokkaita, että päätimme selvittää, mitä hakijoiden kärjelle kuuluu nyt. 

 

Mitä yhteistä on ruumiskoirilla ja alavutelaisilla pesäpalloilijoilla? He kaikki osallistuivat 28.6.–25.7.2016 järjestettyyn S-Pankin Kesäsponssi-kisaan, jossa tarjosimme voittajalle tuhannen euron sponssin kesäunelman toteuttamiseen.

Raadin suosikin paikan lunasti harrastepesäpallojoukkue Alavudelta. S-Pankin some-yhteisön ja raadin sympatiat sai puolelleen myös Happilaite tytölle -niminen hakemus, ja päätimme auttaa tytön perhettä kesäsponssia vastaavalla tuella.

Meillä ei ole tarkkoja sääntöjä, vaan tärkeintä on rento ulkona oleminen yhdessä muiden kanssa”

Hymy oli herkässä joukkuekuvassa palkinnon vastaanottamisen jälkeen.

Yhdessäolon riemua Alavudella

Kilpailun voittaja Naisten HöntsäPesis Alavus on vuonna 2015 perustettu harrastepesäpallojoukkue, jonka tavoitteena on saada Alavuden ja sen lähialueen naiset liikkumaan. Siinä se on myös onnistunut, sillä ihmiset ovat olleet alusta asti aktiivisesti mukana.

”Pelkäsin, ettei ensimmäisiin harjoituksiin tulisi ketään, mutta meitä olikin reilusti yli kymmenen. Nykyään paikalla on lähes joka kerta 35–40 osallistujaa. Jokin siinä vain osui kohdalleen”, kertoo joukkueen perustaja Päivi Mäkelä. Suosiosta kertoo myös joukkueen Facebook-ryhmän koko: yli 200 henkilöä eli noin kaksi prosenttia alavutelaisista.

Mäkelän mukaan joukkue koostuu hyvin eritasoisista ja erilaisista pelaajista.

”Jokainen saa olla sellainen kuin on ja pelata taitojensa mukaan. Jos esimerkiksi ei halua tai voi juosta, niin ei tarvitse. Meillä ei ole tarkkoja sääntöjä, vaan tärkeintä on rento ulkona oleminen yhdessä muiden kanssa”, Mäkelä kertoo.

Oli kyse sitten vakavasta tai leikkimielisestä urheilusta, ei se tahdo onnistua ilman asianmukaisia välineitä. Sponssihakemuksen lähettäminen kannatti, sillä nyt joukkue saa hankittua omia varusteita lainaamisen sijaan: muun muassa räpylöitä, palloja, teippiä ja kevyempiä mailoja.

Alavuden naisten ”höntsäpesis” todella liikuttaa, sillä harrastejoukkue on poikinut muun muassa harrastesählyjoukkueen. Mäkelä toivoo, että muuallakin perustetaan saman arvomaailman pohjalta toimivia joukkueita. ”Saa plagioida”, hän toteaa hymyssä suin.

Muiden kisailijoiden tunnelmia 

Kilpailun kärkisijoille sijoittui hakemus nimeltä Happilaite tytölle. Hakemuksen kirjoitti tytön äiti, joka kertoo kuulleensa kilpailusta ystävältä.

”Tunnelma kisassa oli hyvä, ja onnittelupuhelu oli iloinen yllätys. Keräsimme tykkäyksiä esimerkiksi jakamalla hakemusta suurissa Facebook-ryhmissä. Palkinto helpottaa elämäämme, josta voimme nyt nauttia enemmän. Kiitos S-Pankki ja ihanat äänestäjät!”

Kisaamassa oli myös yli 13 000 ääntä kerännyt Ruumiskoira Team, joka haki sponssia tueksi kadonneiden henkilöiden etsintään ruumiskoirien avulla. Vaikka voitto ei osunut kohdalle, ovat hakijat positiivisella mielellä.

”Halusimme kisan kautta uusia seuraajia ja näkyvyyttä, missä onnistuimme erinomaisesti. Näkyvyys, jonka Kesäsponssi-kisaan osallistuminen tuotti, oli meille jopa arvokkaampaa kuin tuhannen euron sponssi. Kiitokset hyvästä kisasta!”

S-Pankin Kesäsponssi-kilpailuun lähetettiin yli 1 600 toinen toistaan hienompaa hakemusta ja osallistujien aktiivisuus oli huippuluokkaa. Lämmin kiitos kaikille hakemuksen lähettäneille ja hakemuksia äänestäneille! 

Käy tutustumassa saapuneisiin hakemuksiin osoitteessa www.kesäsponssi.fi.

S-Lainaa edullisesti monenlaisiin tarpeisiin. Laske sinulle sopiva laina

Ovatko yhteystietosi ajan tasalla?

Päivitä yhteystietosi S-mobiilissa tai osoitteessa s-käyttäjätili.fi. Samalla voit antaa sähköisen markkinointiluvan ja pysyt ajan tasalla palveluistamme ja asiakasomistajaeduistamme.

Kirjaudu S-käyttäjätilille ja päivitä yhteystiedot: 

Päivitä tiedot


Asiakasomistajuus-osiossa voit päivittää markkinointiluvat: 

Päivitä markkinointiluvat