Siirry suoraan sisältöön

Ulkomaan tilisiirto

Ulkomaan tilisiirto on kätevä tapa hoitaa tai vastaanottaa maksuja ulkomaille SEPA-alueen* ulkopuolelle. Ulkomaan tilisiirroiksi luetaan EU-maiden ulkopuolelle lähtevät tai ulkopuolelta saapuvat euromääräiset maksut sekä kaikki maksut muissa valuutoissa riippumatta saajan tai maksajan sijainnista.

Ulkomaan tilisiirtona voit esimerkiksi:

  • saada eläkettä tai palkkaa ulkomailta
  • maksaa puntamääräisiä laskuja Britanniaan ja
  • lähettää rahaa Yhdysvaltoihin.


*Yhtenäisen euromaksualueen (Single Euro Payments Area) sisällä voit tehdä euromääräisä SEPA-maksuja, jotka toimivat samoin kuin kotimaan sisällä tehtävä tilisiirto. 

Näin teet ulkomaan tilisiirron 

Ulkomaan tilisiirtojen tekeminen onnistuu helposti S-Pankin verkkopankissa. Voit tehdä ulkomaan tilisiirtoja lähes mihin tahansa maailman maahan ja vastaanottaa niitä lähes mistä tahansa maasta. Maksuja voi tehdä ja vastaanottaa seuraavissa valuutoissa: CHF, DKK, EUR, GBP, JPY, NOK, SEK, USD.

Ulkomaan tilisiirrot veloitetaan asiakkaan euromääräiseltä tililtä tai hyvitetään asiakkaan euromääräiselle tilille. Mikäli maksu suoritetaan muussa valuutassa kuin euroissa, hoitaa pankki valuutan muutoksen. Valuuttakurssit voi tarkistaa S-Pankin verkkopankista.

Ulkomaan tilisiirtoihin sovelletaan tapahtumakohtaista hinnoittelua.

Näin saat verkkopankkitunnukset

Ehdot ja asiakirjat