Siirry suoraan sisältöön

S-Pankin rahastot rakennuttavat uuden päämajan urheiluvälinekauppa Varuste.netille

16.2.2021

Helsingin Konalaan nouseva 6 800 neliömetrin kiinteistö valmistuu kuluvan vuoden loppuun mennessä. Urakoitsijana hankkeessa toimii rakennusyhtiö Varte.

S-Pankki-konserniin kuuluvien yhtiöiden hallinnoimat rahastot ovat sopineet projektista, jonka myötä urheiluvälinekauppa Varuste.netille nousee uusi päämaja Helsingin Konalaan.

Interavanti Oyj myi osoitteessa Malminkartanontie 1 sijaitsevan maa-alueen S-Pankki Tontti -erikoissijoitusrahastolle, joka vuokrasi sen edelleen Terrieri Kiinteistöt Ky:n omistamalle kiinteistöyhtiölle. Terrieri Kiinteistöt on S-Pankki-konserniin kuuluva vaihtoehtorahasto, joka sijoittaa kiinteistökehityshankkeisiin. S-Pankki Kiinteistöt Oy toimii kohteen rakennuttajakonsulttina.

Rakennusyhtiö Varte Oy rakentaa tontille 6 800 neliömetrin kiinteistön, joka valmistuu kuluvan vuoden aikana. Vuokralaiseksi kiinteistöön tulee Aalto Group Oy:n operoima Varuste.net-urheiluvälinekauppa.

”Meille tämä hanke on suuri harppaus valmistautumisessa tulevaisuuden toimintaedellytysten parantamiseen. Olemme päässeet suunnittelemaan kohteen siten, että tilaratkaisut palvelevat monikanavaista kauppaa ja sen kasvua muuntojoustavasti”, Varuste.netin toimitusjohtaja Ilkka Rajakallio sanoo.

Terrieri Kiinteistöjen rahastonhoitaja Eero Ojala kertoo olevansa erittäin tyytyväinen kiinteistökauppoihin ja projektin etenemiseen.

”Olen iloinen siitä, miten hyvin yhteistyömme Varuste.netin, Varten ja Interavantin kanssa on sujunut pitkän kehitysvaiheen aikana. Varuste.net-kiinteistö on Terrierin viides kiinteistösijoitus rahaston kaksivuotisen olemassaolon aikana. Se täydentää erinomaisesti kiinteistötyyppinsä ja sijaintinsa puolesta kasvavaa sijoitussalkkuamme”, Eero Ojala sanoo.

”Käynnissä oleva rakennusurakka tukee erinomaisesti strategiassamme olevan toimitilarakentamisen kasvua. Hanketta on kehitetty yhdessä rakennuttajan ja käyttäjän kanssa. Yhteistyö on ollut osapuolien välillä sujuvaa”, kertoo Varten toimitilarakentamisesta vastaava Mikko Sirviö.

Lisätietoja:
Eero Ojala, rahastonhoitaja, Terrieri Kiinteistöt Ky, p. 040 560 1243, eero.ojala@fim.com