Siirry suoraan sisältöön

Osta rahastoja helposti S-mobiilissa ja verkkopankissa

Rahastosäästäminen on helppo ja usein tilisäästämistä tuottavampi tapa kartuttaa säästöjä, ja pienistäkin puroista kertyy ajan kanssa mukava pesämuna. Voit ostaa rahastoa juuri silloin, kun sinulle sopii. Mitä aiemmin aloitat säästämisen, sitä enemmän voit hyötyä.

Osio otsikolla Valintatyökalu

Kokeile valintatyökaluamme ja valitse sopiva tapa säästää

 

Haluatko säästää satunnaisesti, kuukausittain vai ohjata Bonuksen rahastoon? Entä millaisen riskin olet valmis ottamaan sijoittaessasi ja kuinka suuren summan haluat sijoittaa? Valintatyökalumme voi auttaa sinua sopivan sijoituskohteen valitsemisessa.

Haluan sijoittaa tai säästää

Riski ja tuotto-odotus

Sijoituksen määrä

Riski/Tuotto
Tuotto 1v
Min. sijoitus
Valinnat eivät tuottaneet tuloksia. Kokeile uudelleen muuttamalla valintojasi.

Rahaston valitsintyökalusta saadut tulokset ovat suuntaa antavia eikä niissä ole huomioitu tuotteisiin liittyviä palkkioita ja kuluja. Tulosta ei voi pitää sijoitusneuvontana tai -suosituksena ja asiakas tekee lopullisen sijoituspäätöksen itse. Sijoittamiseen – ja myös rahastosäästämiseen – liittyy aina riski. Vaikka asiantuntijamme huolehtivat säästöistäsi aktiivisesti, ne ovat valitsemastasi rahastosta riippuen alttiita markkinoiden heilahteluille, ja rahaston arvo voi myös heiketä ja sijoittaja menettää alkuperäisen sijoituksensa. Historiallinen tuotto ei siten ole tae tulevasta tuotosta. Tilisäästäminen on turvallinen vaihtoehto, jos sidot rahaa lyhyeksi ajaksi tai kun varmuus on tärkeämpää kuin tuotto.

Rahastoja hallinnoi S-Pankki Rahastoyhtiö Oy. S-Pankki Oyj tarjoaa sijoituspalvelua välittäessään toimeksiantoja S-rahastoihin. Rahastoesitteet ovat saatavilla ”Tutustu ja sijoita” -linkin takana. Valintatyökalussa ilmoitetut tiedot rahastoista voivat muuttua tulevaisuudessa. Tutustu aina sijoittajan avaintietoihin ennen sijoituspäätöksen tekemistä.

Osio otsikolla Näin pääset alkuun

Näin pääset alkuun

 

  1. Valitse sopiva rahasto
    Valitse itsellesi sopivin rahasto sen mukaan, kuinka paljon olet valmis sietämään riskiä ja kuinka paljon toivot sijoitukseltasi tuottoa. Valitsetpa minkä rahaston tahansa, asiantuntijamme huolehtivat keskeisistä sijoituspäätöksistä puolestasi.

  2. Päätä, paljonko haluat säästää
    Mieti, haluatko laittaa rahastoon esimerkiksi 10, 100 vai 1 000 euroa? Rahastojen minimisijoitus vaihtelee 10–200 euron välillä.

  3. Osta rahastoja S-mobiilissa tai verkkopankissa
    Voit milloin tahansa ostaa rahastoja tai nostaa kerryttämäsi säästöt.

Osta rahastoja S-mobiilissa


Sijoittaminen hoituu kätevästi S-mobiili-sovelluksen kautta.

Näin otat S-mobiilin käyttöösi

Osta rahastoja S-mobiilissa

Osta rahastoja verkkopankissa 


Tee sijoituksia vaivattomasti verkkopankissamme. 

Näin saat verkkopankkitunnukset

Usein kysyttyä

Heräsikö kysymyksiä?

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–pe klo 9–16 (pvm/mpm). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varaa aika sijoitusasiantuntijalle

Oletko harkinnut hieman suuremman summan sijoittamista, mutta haluaisit keskustella vaihtoehdoista vielä asiantuntijan kanssa? Varaa aika puhelintapaamiseen sijoitusasiantuntijamme kanssa.

Varaa aika

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi