Siirry suoraan sisältöön

Kesälomailijan muistilista

Kesälomat lähestyvät ja lomasuunnitelmat ovat monilla jo toteutusta vaille valmiita. Kokosimme viisi vinkkiä, joiden avulla voit reissata turvallisin mielin – ja ehkä jopa säästää hieman rahaa.

 1. Hyödynnä S-mobiilin paikalliset edut kesäreissuilla
  Suomi on täynnä upeita, tutustumisen arvoisia paikkoja ja moni viettääkin jälleen kesänsä kotimaata kierrellen. Kesälomareissulla kannattaa aina uudelle paikkakunnalle saapuessa kurkata S-mobiilin Edut ja vinkit -osioon, sillä sieltä löydät S-ryhmän toimipaikkojen paikalliset, sinulle kohdennetut edut. S-mobiilista löytyy myös reittiohjeet toimipaikkoihin sekä niiden aukioloajat.
 2. Tiedätkö, paljonko tilillesi on kertynyt Bonusta?
  Bonusta kertyy aina, kun käytät S-Etukorttiasi. Lisäksi saat maksutapaetua, kun maksat ostoksesi S-Etukortti Visalla. Vuosien saatossa kokoon voi kertyä isokin potti, ja kesäloma on oiva ajankohta ottaa mahdollisesti tilillä makaava Bonus hyötykäyttöön! Bonus ja maksutapaetu maksetaan rahana S-Pankin tilillesi, jonka saldon voit tarkastaa kätevästi S-mobiilissa. Lue lisää Bonuksen hyödyntämisestä
 3. Kortin turvarajat kohdilleen
  S-Etukortti Visan turvarajat suojaavat korttiasi esimerkiksi lomareissuilla. Voit asettaa S-Etukortti Visallesi vuorokausikohtaisen käteisnostorajan sekä osto- ja verkkomaksurajan. Lisäksi voit rajata korttisi maantieteellistä käyttöaluetta vastaamaan matkasuunnitelmiasi. Turvarajoja voi muuttaa maksutta muun muassa S-mobiilissa ja verkkopankissa.
 4. Luottokortin ostoturvalla lisää turvaa ostoksille
  Kesän ostokset ja matkat kannattaa maksaa S-Etukortti Visan luottopuolella, sillä luottokorttiin sisältyvän ostoturvan ansiosta voit mahdollisissa ongelmatilanteissa saada rahasi takaisin. Ostoturva kattaa esimerkiksi matkatoimiston tai lentoyhtiön konkurssista aiheutuvat kulut.
 5. Suunnitteletko matkaa ulkomaille?
  Jos suunnittelet matkaa ulkomaille, niin muista tarkistaa hyvissä ajoin passisi voimassaoloaika. Koronavuosien aikana passi on saattanut vanhentua huomaamatta. Varmista myös matkakohteesi käytännöt esimerkiksi tarvittavien koronatodistusten ja mahdollisten karanteenien osalta.

Päivitä yhteystietosi omalla S-kanavalla

Samalla voit antaa sähköisen markkinointiluvan ja pysyt ajan tasalla palveluistamme ja asiakasomistajaeduistamme.

Päivitä tiedot