Siirry suoraan sisältöön

Opiskelijan pankkipalvelut

 

Opiskelijabudjetti vaatii hyvää suunnittelua ja opiskelijan elämään sopivat pankkipalvelut. S-Pankista löydät kaikki tarpeelliset palvelut raha-asioidesi hoitamiseen ja sinä voit keskittyä tärkeimpään - ottamaan kaiken irti opiskeluajastasi. Ja mikä parasta, S-Pankin tilit, kortit ja verkkopankkitunnukset sekä verkko- ja mobiilipankki ovat osuuskaupan asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouksiin kuuluville aina maksuttomia. Maksamalla S-Etukortti Visalla kerrytät samalla myös Bonusta ja maksutapaetua.  

TULE ASIAKKAAKSI

Palvelut opiskelijoille

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lue vinkkimme fiksuun rahankäyttöön

Opiskelijan talouteen tuovat turvaa laina, säästöt ja harkitseva rahankäyttö. Oman taloustilanteen aktiivinen seuraamisen ansiosta ei yleensä tule yllätyksiä rahatilanteessa.

Oman kodin osto saattaa tuntua rahallisesti isolta harppaukselta. Asuntolainan maksaminen on kuitenkin verrattavissa kuukausittaiseen vuokran maksuun. Lue vinkit oman kodin ostamiseen.

Sijoittamisen aloittaminen on helppoa säästämällä rahastoihin, koska niissä saat automaattisesti hyvän hajautuksen ja salkunhoitaja huolehtii sijoituksistasi. Lue S-Pankin sijoitusasiantuntija Juha Peuralan vinkit sijoittamisen aloittamiseen.

Akseli panostaa kivaan kimppakämppään ja säästää muissa asioissa. Opintotuki ja välivuosina kertyneet säästöt riittävät elämiseen.

Kortin käyttö verkossa on turvallista, kunhan vain pidät muutaman perusasian mielessä. Lue vinkkimme onnistuneisiin verkko-ostoksiin.

S-mobiili on maksuton S-ryhmän kaupan, S-Pankin palvelut ja LähiTapiolan vakuutukset yhdistävä mobiilisovellus. Voit hoitaa sillä päivittäisiä raha-asioitasi ja käyttää turvallista tunnistamista. 

Heräsikö kysymyksiä? 

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–to klo 9–20, pe 9–18 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varaa aika ja tule käymään

Noin 80 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta, kun varaat ajan toimipaikkaan. 

Varaa aika

Etsi lähin toimipaikka