Siirry suoraan sisältöön

Opiskelijan pankkipalvelut

 

Opiskelijabudjetti vaatii hyvää suunnittelua ja opiskelijan elämään sopivat pankkipalvelut. S-Pankista löydät kaikki tarpeelliset palvelut raha-asioidesi hoitamiseen ja sinä voit keskittyä tärkeimpään - ottamaan kaiken irti opiskeluajastasi. Ja mikä parasta, S-Pankin tilit, kortit ja verkkopankkitunnukset sekä verkko- ja mobiilipankki ovat osuuskaupan asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouksiin kuuluville aina maksuttomia. Maksamalla S-Etukortti Visalla kerrytät samalla myös Bonusta ja maksutapaetua.  

TULE ASIAKKAAKSI

Palvelut opiskelijoille

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lue vinkkimme fiksuun rahankäyttöön

Kortin käyttö verkossa on turvallista, kunhan vain pidät muutaman perusasian mielessä. Lue vinkkimme onnistuneisiin verkko-ostoksiin.

Lue artikkeli

Ensiasunnon ostaja –sivultamme löydät paljon vinkkejä ja apua ensimmäisen oman kodin ostamiseen.

Ensiasunnon ostajan ABC

S-Pankin sijoitusasiantuntija Juha Peurala kertoo, kuinka pääset sijoittamisen alkuun.

Lue vinkit

Heräsikö kysymyksiä? 

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–to klo 9–20, pe 9–18 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varaa aika ja tule käymään

Lähes 100 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta, kun varaat ajan toimipaikkaan. 

Varaa aika

Etsi lähin toimipaikka