Siirry suoraan sisältöön

S-Pankin Metsä-live on nyt suljettu

Tervetuloa tutustumaan Metsä-liven tietoihin tarkemmin.

S-Pankin Metsä-live on nyt suljettu

Tervetuloa tutustumaan Metsä-liven tietoihin tarkemmin.

S-Pankin Metsä-live on nyt suljettu

Tervetuloa tutustumaan Metsä-liven tietoihin tarkemmin.

S-Pankin Metsä-live on nyt suljettu

Tervetuloa tutustumaan Metsä-liven tietoihin tarkemmin.

Mikä on Metsä-live?

Metsä-live avasi näkymän S-Pankki Metsä -rahaston omistamaan suomalaiseen metsään 9.6.-10.10.2023 välisenä aikana. Suora lähetys antoi mahdollisuuden pysähtyä hetkeksi luonnon äärelle todistamaan sen hiljaista voimaa rauhallisella sekä kiireettömällä tavalla. Metsä-liveä katseltiin yhteensä 685 tuntia, keskimäärin noin 5 minuuttia kerrallaan. 

Suoran lähetyksen tavoitteena oli herättää kiinnostusta ja tietoisuutta suomalaisten metsien arvosta, ainutlaatuisuudesta ja tärkeydestä. Katsojat pystyivät jakamaan omia havaintojaan metsän eläimistä sosiaalisessa mediassa #metsälive-aihetunnisteella. 

Metsä-liven kamera oli sijoitettu S-Pankki Metsä -rahaston omistamaan metsään. Rauhallinen paikka oli valittu huolellisesti, jotta kuvaaminen tai laitteisto ei häirinnyt luontoa tai metsän eläimiä tai niiden elinpiiriä.

Lue tiedote

S-Pankki Metsä -rahasto lukuina

hehtaaria metsää Suomessa

metsäkiinteistöä Suomessa

metsämaista suojeltua alaa tai metsäkäytön ulkopuolella

muiden luonnon monimuotoisuutta edistävien toimenpiteiden piirissä

alkaen metsät Suomessa auditoitu ja siirretty tuplasertifiointiin*

rahaston kokonaisvarallisuus

Luvut 31.12.2022 mennessä. *metsät sertifioidaan niin PEFC- kuin FSC-standardeihin

 

 S-Pankki Metsä Erikoissijoitusrahasto on helppo tapa sijoittaa metsään. Rahasto sijoittaa pääasiassa suoraan suomalaisiin metsäkiinteistöihin. Sijoittajana sinun ei tarvitse itse huolehtia metsien hoidosta, vaan voit keskittyä nauttimaan sijoitusten mahdollisesta tuotosta.

S-Pankista löydät kuusi kiinteistörahastoa, joiden kautta voit sijoittaa pienemmälläkin summalla. Metsän lisäksi voit sijoittaa esimerkiksi peltoihin, tontteihin, toimitiloihin ja asuntoihin. Löydät kiinteistörahastovalikoimastamme varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon.

 

Vastuullinen sijoittaminen ei ole meille erillinen saareke, vaan kiinteä osa kaikkia sijoituspäätöksiämme. Meille on tärkeää, että sijoituskohteemme noudattavat yleisesti hyväksyttyjä kansainvälisiä liiketapoja sekä vastuullisuuteen liittyviä aloitteita.

Tämä on mainos. Rahastoja hallinnoi S-Pankki Rahastoyhtiö Oy. Huomioithan, että sijoitustoimintaan liittyy aina taloudellinen riski. Sijoitusten arvo ja niistä saatava tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja ei välttämättä saa takaisin alkuperäistä sijoitustaan. Tutustu ennen sijoituspäätösten tekemistä rahaston rahastoesitteeseen ja sijoittajan avaintietoihin.

Varaa aika sijoitusasiantuntijalle

Oletko harkinnut hieman suuremman summan sijoittamista, mutta haluaisit keskustella vaihtoehdoista vielä asiantuntijan kanssa? Varaa aika puhelintapaamiseen sijoitusasiantuntijamme kanssa.

Varaa aika

Oletko kiinnostunut Private Banking -asiakkuudesta?

Monipuoliset Private Banking -palvelumme ovat tarjolla asiakkaille, joilla on varainhoidossa yli 300 000 euroa.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ