Siirry suoraan sisältöön

Maksa S-Etukortti Visalla turvallisesti myös verkkokaupassa

 

Tiesitkö, että S-Etukortti Visalla voit maksaa myös verkkokaupoissa valintasi mukaan debit- eli pankkipuolelta tai credit- eli luottopuolelta? Ostitpa sitten vaatteita, ruokaa tai erilaisia palveluita, voit valita maksutavaksi pankki- tai luottokortin, jotka ovat kumpikin turvallisia tapoja maksaa verkossa. 

Näin hyödyt maksaessasi S-Etukortti Visalla verkossa

Kerrytät Bonusta ja maksutapaetua jopa 5,5 % ostoistasi

Bonus ja maksutapaetu. Maksaessasi S-Etukortti Visalla saat Bonuksen lisäksi maksutapaetua 0,5 % S-ryhmän verkko-ostoksistasi. Siis jopa 5,5 % rahaa takaisin!

S-ryhmän verkkokaupat, kuten Foodie.fi, Prisma.fi, Sokos.fi ja KodinTerra.fi, ovat käytettävissäsi kellon ympäri.
Lue lisää Bonuksesta ja maksutapaedusta

Luottokortilla maksaminen tuo joustoa ja turvaa

OstoturvaNettikauppaostokset kannattaa maksaa luotolla, sillä silloin ne ovat automaattisesti turvattuja ostohetkestä lähtien. 

Maksuaika. Luottokortilla maksaessasi saat ostoksillesi jopa 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Edullista luottoa voit lyhentää itsellesi sopivissa erissä.
Lue lisää luottokortin voittamattomista ominaisuuksista

Säästäjällä säästät sukanvarteen jokaisesta debit-maksusta

Säästäminen. S-mobiilin Säästäjällä voit siirtää säästöön 0,50–5 euroa myös verkossa tehdyistä ostoista, kun maksat ostoksesi S-Etukortti Visasi pankkipuolelta. Eurot sujahtavat sukanvarteen kuin huomaamatta!
Tutustu S-mobiilin Säästäjään

 

Näin maksat verkossa S-Etukortti Visalla

Kun valitset verkossa maksutavaksi pankki- tai luottokortin, tarvitset S-Etukortti Visastasi seuraavat tiedot:

  • Korttinumeron
  • Kortin voimassaoloajan
  • CVV:n eli kortin turvakoodin

Joissain nettikaupoissa vaaditaan korttitietojen lisäksi tunnistautumista S-Pankin verkkopankkitunnuksilla. Tällöin tarvitset korttitietojen lisäksi S-Pankin verkkopankkitunnukset,

  • eli käyttäjätunnuksen, salasanan ja tunnuslukutaulukon, tai
  • S-mobiilin tunnistamisen, jonka käyttöön tarvitset matkapuhelimen ja käyttäjätunnuksen.

Lisäksi tarvitset matkapuhelimen mahdollista tekstiviestivahvistusta varten. 

Voit maksaa S-Etukortti Visalla myös erillisten sovellusten, kuten MobilePayn kautta. Tässä tapauksessa sinun täytyy lisätä korttitietosi sovellukseen, ja verkkomaksaminen tapahtuu sovelluksen kautta. Lisäksi moni suoratoistopalvelu vaatii korttitietoja kuukausiveloituksia varten.

Korttimaksua tehdessäsi saatat törmätä tilanteeseen, jossa verkkokauppa vaatii korttitietojen lisäksi tunnistautumisen verkkopankkitunnuksillasi. Tällöin halutaan varmistaa, että kortin tietojen syöttäjänä todella on kortin omistaja.

Jos käyttämäsi verkkokauppa käyttää Visa Secure -palvelua, tarvitset verkossa maksamiseen korttitietojen lisäksi omia S-Pankin verkkopankkitunnuksiasi, joilla tunnistaudut ja vahvistat oston. Kunkin oston yhteydessä arvioidaan erikseen, voidaanko osto hyväksyä ilman verkkopankkitunnuksilla tunnistautumista. Lisäksi joidenkin myyjien mobiilisovelluksissa tehdyistä ostoista lähetetään puhelimeesi tekstiviestivahvistus. Viestin lähettäjä on S-Pankki.

S-mobiilin tunnistaminen nopeuttaa myös verkkokaupoissa vaadittavaa tunnistautumista. Palvelun avulla voit kirjautua sormenjäljellä, itse valitsemallasi tunnusluvulla tai Face ID:llä.

Katso, miten saat S-mobiilin tunnistamisen käyttöön

Turvallisen korttimaksamisen varmistamiseksi pyydämme sinua silloin tällöin tunnistautumaan, kun maksat kortillasi verkossa. Voit tunnistautua joko S-mobiilin avulla tai tunnuslukutaulukolla.

Näin tunnistaudut S-mobiililla

 1. Maksaessasi kortillasi sovelluksessa tai verkossa, saatetaan sinulta pyytää lisävahvistusta. Paina näytöllä näkyvää Tunnistaudu S-mobiililla -painiketta.
 2. Avaa S-mobiilisi ja hyväksy tunnistautuminen painamalla Hyväksy.
 3. Palaa takaisin verkkokauppaan ja hyväksy vielä maksu Hyväksy -painikkeen avulla.

Näin tunnistaudut tunnuslukutaulukolla

 1. Maksaessasi kortillasi sovelluksessa tai verkossa, saatetaan sinulta pyytää lisävahvistusta. Anna verkkopankin käyttäjätunnus ja salasana. Paina sen jälkeen Jatka-painiketta.
 2. Anna pyydetty tunnusluku tunnuslukutaulukostasi sekä tekstiviestinä saamasi vahvistuskoodi. Paina Hyväksy.
 3. Palaa takaisin verkkokauppaan ja hyväksy vielä maksu Hyväksy-painikkeen avulla.

Verkossa maksaessasi voit valita, maksatko ostoksesi pankki- vai luottotililtäsi. Maksamiseen tarvitset korttinumerosi lisäksi kortin voimassaoloajan sekä turvakoodin eli CVV-luvun.

Vaakamallinen kortti
Jos käytössäsi on vaakamallinen S-Etukortti Visa Credit/Debit, credit-korttinumero ja voimassaoloaika löytyvät korttisi etuosasta sirun alta. Vaakamallisen S-Etukortti Visa Debitin vastaavassa kohdassa on debit-korttinumero. Kortin takaosa on kaikissa korteissa samanlainen.

Maksaminen luottotililtä: Käytä maksamiseen korttisi etupuolelta löytyvää 16 numeron numerosarjaa ja voimassaoloaikaa sekä kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta löytyvää turvakoodia.

Maksaminen pankkitililtä (jos sinulla on pankki- ja luottokortti): Käytä maksamiseen korttisi kääntöpuolen vasemmasta alakulmasta löytyvää numerosarjaa ja turvakoodia. Ensimmäiset 16 numeroa muodostavat korttinumerosi ja kolme viimeistä numeroa turvakoodin. Voimassaoloaika on sama sekä luotto- että pankkitililtä maksaessa, eli voimassaoloaika lukee korttisi etupuolella.

Maksaminen pankkitililtä (jos sinulla on pankkikortti): Käytä maksamiseen korttisi etupuolelta löytyvää 16 numeron numerosarjaa ja voimassaoloaikaa sekä kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta löytyvää turvakoodia.

Määritä turvarajat myös verkko-ostoksille

Jotta korttimaksaminen nettikaupassa onnistuu, tulee kortin verkkomaksurajan olla riittävä. Verkkomaksuraja vaikuttaa myös erilaisten korttimaksua hyödyntävien palvelujen, kuten ABC-mobiilitankkauksen, käyttämiseen. Voit itse asettaa kortillesi vuorokausikohtaisen osto-, nosto- ja verkkomaksurajan sekä maarajauksen. Rajat voit tarkistaa ja muuttaa verkkopankissa ja S-mobiilissa.

Lue lisää turvarajoista