Siirry suoraan sisältöön

Ensiasunnon ostajan ABC

Oletko miettimässä ensimmäisen oman kodin ostamista? Ensiasunnon ostaminen on monille iso asia ja me haluamme olla apuna suuren päätöksen tekemisessä. Tältä sivulta löydät pähkinänkuoressa kaiken oleellisen, mitä sinun tulee tietää ennen oman asunnon ostamista.

Hyvä nyrkkisääntö oman kodin ostamiseen on, että älä hötkyile. Asunnon ostamisessa maltti on valttia. Kartoita ensin omat toiveesi ja tarpeesi, pyydä lainatarjous ja lähde sitten kiertelemään ja katselemaan myytäviä asuntoja.

Onnea asunnon etsimiseen!

Osio otsikolla Näin pääset alkuun asunnon ostamisessa

Näin pääset alkuun asunnon ostamisessa

Ajankohtaista

Maksatko vuokraa – vai jonkun toisen lainaa?

Parhaimmillaan asumiseen satsaaminen on sijoitus eikä kulu. Kuinka paljon olet tähän mennessä maksanut vuokraa? Mitä, jos sillä summalla olisitkin jo lyhentänyt omaa asuntolainaa?

Lue lisää ja kokeile vuokrakululaskuria

Asuntolaina ilman toimitusmaksua

S-Pankki tarjoaa uudet asuntolainat ilman toimitusmaksua toistaiseksi. Muutos koskettaa niitä, jotka ottavat uuden asuntolainan omaan käyttöön hankittavan asunnon rahoittamiseen, asunnonvaihtajista ensiasunnon ostajiin. Tämä kattaa myös aiemmin tarjotut ja toistaiseksi toteutumattomat uudet asuntolainat.

DIAS – asuntokaupat vaikka kotisohvalta

Digitaalinen asuntokauppa on entistä joustavampi, turvallisempi ja nopeampi tapa ostaa tai myydä asunto. S‑Pankin kautta sinun on mahdollista hoitaa asuntokaupat täysin digitaalisesti.

Lue lisää digitaalisesta asuntokaupasta

Lainaturvasta mielenrauhaa arkeen

Lainaturva tuo vakautta, kun taloudelliseen tilanteeseen tulee yllätyksiä ja lainanmaksukyky joutuu koetukselle. S-Pankin asiantuntija kertoo, miten lainaturva auttaa sujuvoittamaan arkea.

Lue artikkeli

Miksi korot nousevat ja miten se vaikuttaa lainanlyhennyksiini?

Huolestuttavatko sinua inflaatio, korkojen nousun jatkuminen ja kohonneet lainanhoitokulut? S-Pankin asiantuntija kertoo koron nousun taustoista ja mitä voit tehdä, jos lainan lyhennyksistä selviytyminen mietityttää.

Lue artikkeli

Asuntolainan lisäpalvelut – lisäturvaa lainallesi

Asuntolaina-asiakkaanamme sinulle on tarjolla useita eri vaihtoehtoja, joilla voit varautua muuttuviin elämäntilanteisiin:

Tutustu tarkemmin

Katso video: S-Pankki-webinaari – Onko nyt uuden kodin tai mökin aika?

Osio otsikolla Kurkkaa myös nämä

Kurkkaa myös nämä

Tiedätkö, mitä tarkoittavat termit annuiteetti, marginaali tai todellinen vuosikorko? Olemme koonneet lainasanakirjaan selityksen yleisimpiin asuntolainaan liittyviin termeihin. Alta löydät linkit myös asuntolainaan liittyviin usein kysyttyjen kysymyksien vastauksiin sekä kuvauksen asuntolainan hakemisen etenemisestä ja vinkit miten voit valmistautua asuntolainaneuvotteluun.

Lainasanakirja

Asuntolainaan liittyvät usein kysytyt kysymykset

Näin asuntolainan hakeminen etenee

Miten valmistaudun asuntolainaneuvotteluun?

Usein kysyttyä

S-Pankki on vastuullinen lainantarjoaja​

On tärkeää, että luoton- tai lainanlyhennyksien jälkeen rahaa jää myös muuhun elämiseen. S-Pankki on vastuullinen lainantarjoaja – haluamme olla luottoa myöntäessämme varmoja siitä, että asiakkaamme talous pysyy tasapainossa. ​

Lue lisää vastuullisesta luotonannosta

Heräsikö kysymyksiä?

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–pe klo 9–16 (pvm/mpm). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi