Gå direkt till innehållet

Vi är en bank med komplett service

Vi vill erbjuda dig lite mer än du förväntat dig av en bank. Vår verksamhet bygger alltid på kundernas förtroende för oss. För våra kunder vill vi vara en bank med vilken det går enkelt och smidigt att sköta penningärenden och som tillhandahåller bästa möjliga tjänster för uträttande av dagliga penningärenden, sparande och finansiering av anskaffningar av alla storlekar.

 

 

Vi vill även erbjuda våra anställda en jämställd, flexibel och belönande arbetsmiljö. Vi tror på att när de anställda är lyckliga mår även företaget bra.

Vårt arbete har uppmärksammats genom olika erkännanden, om vilka du kan läsa mer på denna sida.

Prisbelönta banktjänster

S-Banken är Finlands mest hållbara bankvarumärke

Finländarna röstade fram S-Banken till Finlands mest hållbara bankvarumärke redan för elfte gången i rad i den årliga undersökningen Sustainable Brand Index. Sustainable Brand Index är Europas mest omfattande hållbarhetsundersökning, där svarspersonerna bedömer varumärken inom olika branscher enligt hur hållbara de anser att de är.

Läs mer om undersökningen Sustainable Brand Index

Finländarna har för elfte gången i rad utsett S-Banken till det mest hållbara bankvarumärket i undersökningen Sustainable Brand Index, som är Nordens största varumärkesstudie om hållbarhet.

De bästa i sina klasser i Norden

S-Banken Fenno Aktie och S-Banken High Yield Europa ESG Ränta vann det uppskattade Lipperpriset* i sina respektive kategorier. Fonderna tog hem prestigefyllda Lipperpriser i sammanlagt tre kategorier.

* Refinitiv Lipper Fund Awards Nordic 2023, High Yield: tre och fem års granskningsperioder, Fenno: tre års granskningsperiod.

Refinitiv Lipper Fund Awards-priserna grundar sig på Lipper Leader for Consistent Return-klassificeringen, som är en oberoende, kvantitativ, riskjusterad mätare som beräknas för perioder på 36, 60 och 120 månader. Lipper Leaders-fondjämförelserna är inte och är inte avsedda som investeringsråd eller som köprekommendation för något värdepapper för någon aktör inom någon bransch. Läs mer på lipperfundawards.com

Läs om de bästa fonderna i sin klass

S-Banken Fenno Aktie

S-Banken High Yield Europa ESG Ränta

Det mest ansedda varumärket bland bolag inom finansbranschen i Finland

Enligt den av Taloustutkimus och Kauppalehti genomförda undersökningen Brändien arvostus 2023 är S-Banken det mest ansedda varumärket bland bolagen inom finansbranschen i Finland. S-Banken är det mest ansedda varumärket inom finansbranschen redan för sjätte gången i rad.

Läs mer om undersökningen Brändien arvostus

De mest lojala kunderna

Asiakkuusmarkkinointiliittos (ASML) undersökning Kundrelationsindex utreder kundlojaliteten och kundupplevelsen i olika företag. Enligt undersökningar har S-Banken haft Finlands mest lojala kunder för första gången redan år 2013. Bland bankerna är kundupplevelsen också den bästa hos S-Banken.

Läs mer om undersökningen Kundrelationsindex

Bli kund hos fullservicebanken S-Banken

Finansbranschens starkaste anseende

Enligt T-Medias undersökning Luottamus&Maine om företag inom finansbranschen är S-Banken tillsammans med Nordnet den organisation inom finansbranschen som har det starkaste anseendet. De högsta uppskattningarna fick S-Banken i delområdena ekonomi, produkter och tjänster samt som arbetsgivare.

Läs mer om undersökningen Luottamus&Maine

Jämlik

Det långsiktiga arbetet för personalens jämställdhet och likabehandling vid S-Banken belönades med Fackförbundet Pros årliga jämställdhetspris i november 2021. Erkännande fick bland annat S-Bankens modell för anpassat arbete, en modell som syftar till är att stöda de anställdas möjligheter att fortsätta i arbetet då arbetsförmågan blir nedsatt.

Läs mer om Fackförbundet Pros pris

Inspirerande arbetsplats

S-Banken har tilldelats erkännandet Finlands mest inspirerande arbetsplatser 2021 och 2022. Erkännandet beviljas varje år till företag som nått de bästa resultaten i Eezy Flows personalundersökning People Power. Det vittnar om personalens engagemang och om en långsiktig och inkluderande utveckling av företagets verksamhet.

Läs mer om undersökningen People Power

Läs mer om S-Banken som arbetsgivare (på finska)

Det mest innovativa bolaget inom finansbranschen i Finland

Enligt en undersökning som gjorts av Hanken Svenska handelshögskolan är S-Banken det mest innovativa bolaget inom finansbranschen i Finland och ett av Finlands tio mest innovativa bolag. Undersökningen Finnish Innovation Index som den svenskspråkiga handelshögskolan i Helsingfors gjort mäter hur innovativa och lockande konsumenter anser att bolag är utifrån konsumenternas egna erfarenheter.

Läs mer om undersökningen Finnish Innovation Index (på finska)

De nöjdaste kunderna

S-Bankens kunder är allra nöjdast med sin bank överlag. Detta framgår av undersökningen Tyytyväisyys ja luottamus pankkien palveluihin som Sortter, ett företag som tillhandahåller lånejämförelser, har låtit Taloustutkimus göra. Det är fjärde året i rad som S-Banken tar första platsen i jämförelsen. Enligt undersökningen har S-Banken även de mest lojala kunderna.

Läs mer om undersökningen

Lär känna S-Bankens tjänster

Konto, kort och webbankskoder 0 euro

Vi erbjuder ägarkunderna i handelslagen konto, kort och webbank gratis. Med S-Förmånskort Visa kan du betala och göra kontantuttag över hela världen samt samla Bonus och betalningssättsförmån på köp inom S-gruppen.

Bankkonto

Bank- och kreditkort

Webbankskoder

Sköt dina bankärenden närhelst det passar dig

S-mobil och webbanken är alltid tillgängliga oberoende av tid och plats. Du kan också sköta dina bankärenden i samband med shoppingturen på våra kring 80 kundtjänstställen runt om i Finland.

Banktjänster i S-mobil

Närmaste kundtjänstställe

Hos oss hittar du även lån och spartjänster

Hos oss kan du ansöka om lån för både stora och små anskaffningar, allt från köp av en bostad till mindre vardagsutgifter. Du kan också börja spara med valfritt belopp.

Lån och krediter

Spara och investera

Alla produkter och tjänster