Gå direkt till innehållet

Betala med S-Förmånskort Visa och vinn

 

Rea, köp på internet, semesterresa eller veckans matinköp? Det spelar ingen roll! När du betalar med S-Förmånskort Visa i vilken nätbutik eller närbutik som helst, deltar du automatiskt i månadsutlottningen. Varje månad gör vi en utlottning bland alla som betalat med S-Förmånskort Visa under utlottningsmånaden. Varje inköp som betalats med S-Förmånskort Visa är en ny lott. Ju fler inköp du betalar med S-Förmånskort Visa, desto flera lotter får du. Du kan välja att betala dina inköp med debit eller credit, det vill säga från bankkonto eller med kredit.

Senast nu lönar det sig att börja betala med S-Förmånskort Visa!

 

Vi lottar ut 100 euros presentkort!

Bland alla som betalar med S-Förmånskort Visa lottar vi varje månad ut 10 stycken av S-gruppens presentkort värda 100 €. Presentkortet fungerar som betalningsmedel på S-gruppens alla serviceställen.

Ta del av reglerna för utlottningen

Varför är det smart att betala med S-Förmånskort Visa?

Samla Bonus och betalningssättsförmån på dina köp i S-gruppen

När du betalar inköp inom S-gruppen med S-Förmånskort Visa samlar du upp till 5 % Bonus och 0,5 % i betalningssättsförmån. Alltså sammanlagt upp till 5,5 % i reda pengar på dina inköp!

Läs mer om Bonus och betalningssättsförmån

Betala överallt i världen

Det lönar sig att börja betala med S-Förmånskort Visa även utanför S-gruppen. Kortet har inga månads- eller årsavgifter och kan användas i Finland, utomlands och på nätet.

Läs mer om egenskaperna på S-Förmånskort Visa

Flexibel betalningstid med kredit

Med den förmånliga S-Förmånskort Visa-krediten får du extra betalningstid på dina inköp – gröna Visa är bevisligen det förmånligaste kreditkortet i jämförelse. Du kan amortera på krediten i delposter som passar dig.

Läs mer om kreditkortets oslagbara fördelar

Shoppa säkert på nätet

Med S-Förmånskort Visa kan du betala allt ifrån klädinköp till tågbiljetter säkert på nätet.

När du betalar med kredit är dina inköp automatiskt säkrade från och med köptillfället.

Jag skulle vilja ta i bruk mitt kort och kontrollera saldot på mitt S-Konto i S-mobil. Hur gör jag?

Hur kan jag ta mitt S-Förmånskort Visa i användning för betalning?

Har du glömt eller tappat bort PIN-koden till ditt S-Förmånskort Visa? Du kan kontrollera eller beställa kod med hjälp av anvisningarna nedan. Om du vill kan du också byta ut koden till ditt kort till en ny kod, som du själv har valt.

Hur kan jag börja använda S-mobil?

Problem med S-mobil? S-mobil kombinerar behändigt bank- och butikstjänster och är med dig var än du rör dig. Ta behändiga S-mobil i användning med hjälp av anvisningarna nedan.

Fler goda nyheter: vi har ändrat prissättningen av kreditkortet

  • Vi tar inte länge ut någon kontoavgift för elektronisk faktura om du återbetalar hela krediten senast på förfallodagen.
  • Du kan höja krediten gratis.
  • Du kan ändra amorteringsbeloppet gratis.
  • Du kan aktivera och ändra betalningsfria månader gratis.

   Läs mer om prissättningen