Gå direkt till innehållet

Regler för utlottning i visa-tävlingen

 1. Utlottningen ordnas av
  S-Banken Abp, PB 77, 00088 S-GRUPPEN
 2. Tidsperiod för utlottningen
  I utlottningen deltar alla personer som betalar med S-Förmånskort Visa under kampanjtiden 1–31.12.2020. Tiden att delta går ut 31.12.2020 kl. 23.59.
 3. Deltagande i utlottningen
  I utlottningen deltar automatiskt alla personer som betalar med S-Förmånskort Visa under kampanjtiden 1–31.12.2020. Varje person som gjort inköp får en lott i månadens utlottning. Betalningstransaktionerna som beaktas i kampanjen kan göras i vilken affär eller nätbutik som helst. Du kan göra en betalningstransaktion med vilket S-Förmånskort Visa som helst och välja att betala inköpen med debit eller credit, det vill säga från bankkonto eller med kredit. Betalningstransaktionen ska vara registrerad i S-Bankens system senast 8.1.2021. Betalningstransaktioner som görs utanför deltagandetiden beaktas inte och S-Banken är inte ansvarig för misslyckat deltagande på grund av eventuella avbrott i datatrafiken eller motsvarande tekniska problem. Dessutom ska deltagarens S-Förmånskort Visa vara giltigt när kampanjen upphör. Personer under 18 år samt de personer bland S-Bankens personal som har deltagit i arrangemangen av denna utlottning och deras familjemedlemmar har inte rätt att delta.
 4. Lotteriskatt
  Arrangören står för eventuell lotteriskatt på priserna.
 5. Dragning av vinnare
  Vinnarna dras senast 15.1.2021 bland alla kunder som uppfyller kampanjvillkoren.
 6. Priser
  Vi lottar ut tio (10) priser. Varje pris är ett presentkort i S-gruppen värt hundra (100) euro. Presentkorten (ett/deltagare) skickas till vinnarna senast 31.1.2021.
 7. Arrangörens ansvar
  S-Banken Abp begränsar sitt totala ersättningsansvar till värdet av priserna i utlottningen.
 8. Behandling av personuppgifter
  Principerna för behandlingen av personuppgifter finns på http://www.s-banken.fi/dataskydd. Mer information om behandlingen av personuppgifter och en dataskyddsbeskrivning för S-Bankens utlottnings- och tävlingsregister finns på https://dokumentit.s-pankki.fi/tiedostot/tietosuojaseloste-arvonta-ja-kilpailurekisteri (på finska).