Siirry suoraan sisältöön

Enemmän rahaa elämiseen, vähemmän seiniin.

Enemmän rahaa elämiseen, vähemmän seiniin.

Enemmän rahaa elämiseen, vähemmän seiniin.

Enemmän rahaa elämiseen, vähemmän seiniin.

Pitkä laina-aika ja pienet kuukausierät jättävät enemmän rahaa elämiseen.

S-Pankki tarjoaa suomalaisille mahdollisuuden kuukausikustannuksiltaan edulliseen omistusasumiseen. Pitkän asuntolainan maltilliset kuukausierät jättävät enemmän rahaa muuhun elämiseen. Lainaratkaisua tarjotaan valikoituihin Skanskan BoKlok-, YIT:n Smartti- ja SRV-koteihin.

Hae asuntolainaa

Jätä asuntolainahakemus helposti verkossa kaikkien pankkien pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.


S-Pankin pitkä asuntolaina lyhyesti

 • Jopa 45 vuoden laina-aika mahdollistaa pienet takaisinmaksun kuukausierät. Rahaa jää lainanlyhennyksen sijaan enemmän muuhun elämiseen. 
 • Lainaan on mahdollisuus sopia jopa viisi vuotta lyhennysvapaata, jonka aikana maksat vain lainan korkoja. 
 • Halutessasi voit jättää voimaan huoneistoon kohdistuvan yhtiölainan osuuden ja ottaa pienemmän henkilökohtaisen lainan. 
 • S-Pankin pitkää asuntolainaa voi hakea valikoituihin Skanska BoKlok, YIT Smartti ja SRV taloyhtiöiden vapaisiin asuntoihin.
 • Muista lisätä hakemuksen kampanjakoodikenttään SKANSKA1, SMARTTI1 tai SRV1, mikäli haet asuntolainaa valikoituun Skanskan BoKlok, YIT:n Smartti tai SRV –kotiin.

Kun lainamäärä 122 400 euroa (80 % 153 000 euron hintaisen asunnon velattomasta hinnasta) ja korko 1,1 % (marginaali + 12 kk Euribor)

  • laina-aika 15 v.; todellinen vuosikorko 1,22 %; maksueriä yht. 180 kpl ja erän suuruus 737,95 €/kk, luotto kuluineen yht. 133 736,00 euroa
  • laina-aika 40 v.; todellinen vuosikorko 1,18 %; maksueriä yht. 480 kpl ja erän suuruus 315,32 €/kk, luotto kuluineen yht. 152 933,60 euroa
  • laina-aika 45 v.; todellinen vuosikorko 1,18 %, maksueriä yht. 516 kpl ja erän suuruus 24kk lyhennysvapaan ajalta 113,75 €/kk ja sen jälkeen 298,73 €/kk, luotto kuluineen yht. 158 583,43 euroa.

Laskelmassa luottokustannuksina on huomioitu lainan avausmaksu 500 euroa ja automaattisen veloituksen maksu 2,25 €/lasku. Asiakas voi lisäksi hakea lainaan lyhennysvapaata jopa 5 vuotta. Lyhennysvapaan enimmäispituus riippuu laina-ajan pituudesta. S-Pankki päättää lyhennysvapaan myöntämisestä asiakaskohtaisesti. Pankkilainan lisäksi asunnon ostajan maksettavaksi tulevat myös yhtiövastikkeet sekä mahdollisesti yhtiölainan lyhennykset. Asiakkaan on annettava lainasopimuksen täyttämisen vakuudeksi asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavat yhteisöosuudet, asuinkiinteistö tai kiinteistöä koskeva käyttöoikeus. Valuuttakurssien muutokset voivat vaikuttaa lainanottajan maksettavaksi tulevaan määrään.  

Näin haet lainaa

 1. Täytä sähköinen asuntolainahakemus.
  Hae asuntolainaa helposti verkossa kaikkien pankkien pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. 
 2. Oletko kiinnostunut yli 25 vuoden laina-ajasta?
  Jos haluat hakea asuntolainaa valikoituun Skanskan BoKlok, YIT:n Smartti tai SRV –kotiin, lisää kampanjakoodikentään SMARTTI1, SKANSKA1 tai SRV1, jotta tunnistamme hakemuksesi. Valitse toivomasi laina-aika (huom! enintään 25 vuotta). Jos olet kiinnostunut yli 25 vuoden laina-ajasta ja pitkistä lyhennysvapaista, lisääthän tiedon kenttään ”lisätiedot kohteesta” ja voimme neuvotella kanssasi jopa 45 vuoden laina-ajasta.
 3. Jätettyäsi hakemuksen olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä sopiaksemme ajan neuvotteluun.


Taloyhtiöt, joihin voit hakea S-Pankin pitkää asuntolainaa

Skanska BoKlok-taloyhtiöt

As Oy Keravan Sepänpiha

As Oy Tuusulan Sinisiipi

YIT Smartti-taloyhtiöt

As Oy Lahden Henriikka

As Oy Jyväskylän Klinkkermanni

As Oy Järvenpään Palje

As Oy Oulun Kuunari

As Oy Oulun Myllypiha

As Oy Kaarinan Piispankartano

As Oy Kempeleen Jalava

As Oy Tampereen Maisteri

As Oy Vantaan Karpalo

SRV-taloyhtiöt

As Oy Vantaan Varikonaarre

 

S-Pankin pitkää asuntolainaa voidaan myöntää nimettyhin YIT Smartti, Skanska BoKlok ja SRV –taloyhtiöiden asuntoihin, jotka sijaitsevat seuraavilla paikkakunnilla: Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Järvenpää, Kaarina, Kempele, Kerava, Kirkkonummi, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Riihimäki, Tampere, Tuusula ja Vantaa. Huomaathan, että kyseisiin kaupunkeihin ei välttämättä aina ole tarjolla vapaita asuntoja, joihin lainaa voidaan myöntää

Laske tästä sinulle sopiva laina

Haluan tietää

Kuinka paljon maksaisit kuukaudessa?

Paljonko haluaisit lainaa?

Missä ajassa maksaisit lainan takaisin?

Lyhennystapa
Lisätietoa lyhennystavoista
Takaisinmaksu
Korkoprosentti
Laskelma Lainan tiedot
Lainan määrä
Laina-aika
Maksuerä
Lyhennystapa
Lainan korko
Todellinen vuosikorko
*Luotto ja luottokustannukset yhteensä

* Todellisen vuosikoron laskennassa on huomioitu lainan avausmaksu 400€ ja tilinhoitomaksu 2,25 €/lasku.

Tämä laskelma on suuntaa antava. Asiakkaalta edellytettävä oman pääoman määrä, lainan korko, lainan avausmaksu ja muut lainaehdot tarkentuvat lainahakemuksessa antamiesi tietojen perusteella.

Maksuerätaulukko
# Vuosi/kk Lyhennys Korko Erä Lainaa jäljellä

Tämä laskelma on suuntaa antava. Asiakkaalta edellytettävä oman pääoman määrä, lainan korko, lainan avausmaksu ja muut lainaehdot tarkentuvat lainahakemuksessa antamiesi tietojen perusteella.

S-Pankki on vastuullinen lainantarjoaja​

On tärkeää, että lainanmaksun jälkeen rahaa jää myös muuhun elämiseen. S-Pankki on vastuullinen lainantarjoaja – haluamme olla lainaa myöntäessämme varmoja siitä, että asiakkaamme talous pysyy tasapainossa. ​

Lue lisää vastuullisesta luotonannosta