Siirry suoraan sisältöön

Rahoitustuotteet

Pienyritykset ja yhdistykset

PK-yritysten, maatilojen tai yhdistysasiakkaiden pankkipalvelut eivät kuulu palveluvalikoimaamme. Yritysasiakkaille maksukäyttöön sopii S-Business-kortti. Lue lisää osoitteesta s-business.fi

Luotollinen yritystili

Valitse luotollinen tili silloin, jos sinulla on lyhytaikaisia käyttöpääomatarpeita tai yrityksesi kassavirran vaihtelu on voimakasta.

Luottolimiitti voidaan tarvittaessa kytkeä Yritystiliin. Yritystili toimii myös yrityksen maksuliiketilinä, johon voidaan liittää kaikki S-Pankin tarjoamat maksuliikepalvelut.

Luotollisen yritystilin edut

  • Luotto on aina ilman eri pyyntöä käytettävissä sovittuun luottorajaan saakka.
  • Korkoa maksetaan ainoastaan kulloinkin käytössä olevasta luoton määrästä.
  • Luotollisuus voidaan sopia joko määräajaksi tai toistaiseksi voimassaolevaksi.

Ota yhteyttä

Pankkitakaus

Tarvitseeko yrityksesi vakuuden tekemänsä sopimuksen tai muun suoritusvelvollisuuden täyttämisestä? Pankkitakaus on pankin antama takaus tai takuu, jossa pankki takaajana sitoutuu asiakkaansa puolesta rahamääräiseen vastuuseen asiakkaan sopijaosapuolelle.

Mihin pankkitakausta voi käyttää?

Pankkitakaus soveltuu hyvin käytettäväksi esimerkiksi työ- ja takuuaikaisina takauksina tai toimitustakauksina. Pankkitakaus sopii myös viranomaisten edellyttämäksi vakuudeksi tai erilaisten muiden sopimusten vakuudeksi.

Pankkitakauslimiitti

Pankkitakauslimiitti sopii yrityksille, jotka tarvitsevat jatkuvasti takauksia liiketoimintansa vakuudeksi. Pankkitakauslimiittisopimus korvaa yksittäiset takauskohtaiset vastasitoumukset ja mahdollistaa sekä asiakkaan, että pankin kannalta tehokkaan ja joustavan takausprosessin.

Ota yhteyttä

Käyttöpääoman ja investointien rahoitus

Yrityksen investointeihin ja käyttöpääomarahoitukseen tarjoamme velkakirjalainaa. Se voidaan räätälöidä eri käyttötarkoitusta varten niin lyhennystavaltaan kuin takaisinmaksuajaltaankin. Lainan korko voi olla vaihtuvakorkoinen tai kiinteä.