Siirry suoraan sisältöön

Työpaikkailmoitus: Tekninen IT-arkkitehti, pilvipalvelut, Helsinki

30.5.2024

Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

 

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele. 

 

Haemme teknistä IT-arkkitehtiä pilvipalveluiden alueelle vakituiseen työsuhteeseen Infrastruktuuri ja tukipalvelut palvelut -tiimiin Helsinkiin.

 

Millaista työtä tarjoamme?

 • Toimit johtavassa tai asiantuntijaroolissa IT-infrastruktuuri- ja pilvipalveluprojekteissa.
 • Toimit Hands-On -kehittäjänä pilviteknologioiden parissa ja niihin liittyvissä erilaisissa haasteissa.
 • Olet osana varmistamassa yrityksen laajuisen julkaisunhallinnan parhaiden käytänteiden toteutumisessa.
 • Tunnistat teknisiä riippuvuuksia pankin muihin projekteihin aikataulut ja kyvykkyydet huomioiden.
 • Tuet tarvittaessa kollegoiden päivittäistä työtä ja katsot myös vahvasti tulevaisuuteen: millainen arkkitehtuuri vastuualueen sovelluskentässä on syytä olla ja mihin suuntaan ns. isoa kuvaa viedään eteenpäin.
 • Suunnittelet yhdessä sidosryhmien kanssa tulevaisuuden ratkaisuja, joiden avulla liiketoiminta pystyy vastaamaan alati muuttuviin ja tiukentuviin sääntelyvaatimuksiin kustannustehokkaasti.
 • Osallistut vastuualueesi auditointeihin ja vuosikellon mukaisiin tekemisiin sekä huolehdit myös havaintojen ajantasaisesta ja laadukkaasta käsittelystä.

Mitä odotamme sinulta?

 • Sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta haluat oppia jatkuvasti myös uutta.
 • Tunnet verkkoratkaisut ja suojausmenetelmät Enterprise-tasoisesti.
 • Tunnet parhaat käytänteet tietoturvan ja tiedonhallinnan osalta ja osaat toteuttaa nämä myös itse käytännön kautta.
 • Sinulla on kokemusta pilvipalveluihin keskittyvistä projekteista.
 • Arvostamme erityisesti osaamista Azure ja AWS-pilvipalveluista.
 • Hallitset sujuvasti suomen ja englannin.
 • Sinulla on valmiutta uudenlaiseen ja nopeaan toimintaan muuttuvassa maailmassa.
 • Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja rohkeutta esittää uusia näkökulmia sekä kykyä kommunikoida eri sidosryhmien kanssa.

 

Ison talon edut, pienen talon into


S-Pankki on jo kaksitoista kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankkibrändiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää.  

Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, joten siksi teemme hybridityötä, jossa yhdistyvät etätyön ja toimistolla työskentelyn parhaat puolet. Lisäksi meillä on mahdollista hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.
 

Lisätietoja tehtävästä antaa IT-päällikkö Jaana Lehtonen perjantaina 7.6. klo 9–10. Tavoitat Jaanan numerosta 050 388 3757. 

 

Lue meistä lisää

 

Lähetä hakemuksesi 20.6.2024 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Jos tulet valituksi tehtävään, tarkistamme luottotietosi ja yritysyhteytesi sekä odotamme sinulta suostumusta turvallisuusselvityksen teettämiseen.