Siirry suoraan sisältöön

Työpaikkailmoitus: IT-palvelupäällikkö, jatkuvuudenhallinta, Helsinki

13.5.2024

Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Intohimonamme on kehittää yhä parempia digitaalisia pankkipalveluja, joilla haluamme helpottaa noin kolmen miljoonan S-ryhmän asiakasomistajan arkea. Meillä saa aina kysyä ja haastaa. Matala organisaatio sekä avoin ja keskusteleva työyhteisö tarjoavat myös mahdollisuuden vaikuttaa. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.

 

Haemme jatkuvuudenhallinnasta vastaavaa IT-palvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Palvelunhallinta ja ylläpito -tiimiin Helsinkiin.

 

Millaista työtä tarjoamme sinulle?

  • Etsimme kokenutta ja oma-aloitteista IT-asiantuntijaa.
  • Vastuullesi kuuluu S-Pankin järjestelmien jatkuvuudenhallinta ja siihen liittyvien prosessien kehitys.
  • Tulet toimimaan oman vastuualueesi palvelupäällikkönä yhdessä järjestelmävastuullisten kanssa.
  • Teemme työtä yhdessä, joten saat aina tarvittaessa apua osaavilta kollegoiltasi.

Mitä toivomme sinulta?

  • Sinulla on aikaisempaa kokemusta finanssialasta.
  • Sinulla on vahvaa osaamista järjestelmien jatkuvuudenhallinnasta ja siihen liittyvästä sääntelystä.
  • Olet oma-aloitteinen ja esität rohkeasti uusia näkökulmia.
  • Kykenet hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia.
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

 

Ison talon edut, pienen talon into


S-Pankki on jo kaksitoista kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankkibrändiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää.

Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, joten siksi teemme hybridityötä, jossa yhdistyvät etätyön ja toimistolla työskentelyn parhaat puolet. Lisäksi meillä on mahdollista hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.


Lisätietoja tehtävästä antaa IT-päällikkö Niku Vähätalo keskiviikkona 22.5. kello 12.00–13.00. Tavoitat Nikun numerosta 050 403 3327.

 

Lue meistä lisää

 

 

Lähetä hakemuksesi 31.5.2024 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Jos tulet valituksi tehtävään, tarkistamme luottotietosi ja yritysyhteytesi sekä odotamme sinulta suostumusta turvallisuusselvityksen teettämiseen.