Siirry suoraan sisältöön

Työpaikkailmoitus: Varallisuudenhoidon Compliance Officer, Helsinki

13.3.2023

Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin! 
 
Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele. 

Haemme Varallisuudenhoidon Compliance Officeria vakituiseen työsuhteeseen Compliance -tiimiin Helsinkiin


Millaista työtä tarjoamme sinulle? 

 • Vastaat erityisesti varallisuudenhoitoliiketoiminnan sekä konsernin tukitoimintojen neuvonnasta ja ohjaamisesta sääntelyvelvoitteiden noudattamiseksi. 
 • Osallistut konsernitason ja erityisesti varallisuudenhoitoliiketoiminnan sekä tukitoimintojen jatkuvaan compliance-valvontaan.
 • Arvioit compliance-riskien hallinnan kattavuutta ja tehokkuutta sekä osallistut tunnistettujen compliance-riskien raportointiin.
 • Kehität, laadit, ylläpidät ja koulutat compliancen antamia ohjeita sekä osallistut liiketoiminnan laatimien ohjeiden kommentointiin compliance-näkökulmasta.
 • Vastuullesi kuuluu myös muita erikseen nimettyjä compliance-tehtäviä liittyen muun muassa sisäisen valvonnan ja compliance-toiminnan kehittämiseen.

 
Mitä toivomme sinulta? 

 • Finanssiala on sinulle jo ennestään tuttu ja sinulla on aikaisempaa työkokemusta compliance-tehtävien hoitamisesta useamman vuoden ajalta.
 • Sinulla on asiantuntemusta varallisuudenhoitoon liittyvästä sääntelystä (esim. MiFID2, UCITS, AIFMD, MAR) sekä erityisesti sijoitus- ja vaihtoehtorahastoista ja kiinteistörahastotoiminnasta.
 • Hallitset suomen ja englannin kielen ja kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa.
 • Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. OTM tai KTM). 
 • Olet oma-aloitteinen ja esität rohkeasti uusia näkökulmia. 
 • Kykenet hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia ja olet asenteeltasi ratkaisukeskeinen. 
 • IT-taitosi ovat hyvät ja sinulla on kokemusta tai kiinnostusta oppia digitaalisten tuotteiden ja palveluiden sääntelynmukaisuuden varmistamisesta,

 
Ison talon edut, pienen talon into 
 

S-Pankki on jo kymmenen kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää.  
 
Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, joten siksi teemme hybridityötä, jossa yhdistyvät etätyön ja toimistolla työskentelyn parhaat puolet. Lisäksi meillä on mahdollista hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin. 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Compliance-päällikkö Heli Vaittinen 14.3.2023 kello 15.00–17.00 ja 24.3.2023 klo 15.00-17.00. Tavoitat Helin numerosta 050 373 9585.

Lue meistä lisää  
 
 
Lähetä hakemuksesi 30.3.2023 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Jos tulet valituksi tehtävään, tarkistamme luottotietosi ja yritysyhteytesi sekä odotamme sinulta suostumusta turvallisuusselvityksen teettämiseen.