Siirry suoraan sisältöön

Työpaikkailmoitus: Senior riskianalyytikko, Helsinki

15.3.2023

Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

 

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.

 

Haemme Senior riskianalyytikkoa vakituiseen työsuhteeseen Riskienvalvonta-tiimiin Helsinkiin.

Millaista työtä tarjoamme sinulle?

 • Tehtävässäsi valvot pankkimme vakavaraisuuslaskentaa ja pääomahallinnan menettelytapoja sekä validoit niihin liittyviä laskentamenetelmiä.
 • Vastuullasi on pankin stressitestien (mukaan lukien ICLAAP, Elvytyssuunnitelma) koordinointi sekä vakavaraisuuslaskennan stressitestaus.
 • Toimenkuvassasi seuraat ja analysoit vakavaraisuussääntelyn muutoksia.
 • Pääset tuomaan osaamisesi esiin vakavaraisuuslaskennan monipuolisissa kehityshankkeissa.
 • Raportoit vakavaraisuusaseman kehitystä ja stressitestien tuloksia pankin ylimmälle johdolle.
 • Tiimimme jäsenenä pääset vaikuttamaan näkyvästi pankkimme riskienhallinnan toteuttamiseen ja kehittämiseen oman riskialueesi osalta toisen puolustuslinjan roolissa.
 • Teemme työtä yhdessä ytimekkäässä ja tehokkaassa tiimissä, joten saat aina tarvittaessa apua kyvykkäiltä kollegoiltasi.

 

Mitä toivomme sinulta?

 • Sinulla on käytännön kokemusta vakavaraisuuslaskennasta ja stressitestauksesta.
 • Työskentelet sujuvasti datan parissa ja sinulla on kokemusta tietokantatyöskentelystä.
 • Olet työotteeltasi ratkaisukeskeinen sekä kykenet oma-aloitteiseen, tarkkaan ja analyyttiseen työhön.
 • Tuot rohkeasti ja innokkaasti esiin myös uusia ajatuksia riskienhallintamme kehittämiseksi.
 • Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä positiivinen asenne tehtäviisi.

 

Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo kymmenen kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää.

Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, joten siksi teemme hybridityötä, jossa yhdistyvät etätyön ja toimistolla työskentelyn parhaat puolet. Lisäksi meillä on mahdollista hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Riskienvalvonta -tiimin esihenkilö Katariina Ulanen 17.3. klo 14–16 ja 24.3. klo 12-14. Tavoitat Katariinan numerosta 050 388 3271.

Lue meistä lisää

 

Lähetä hakemuksesi 29.3.2023 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Jos tulet valituksi tehtävään, tarkistamme luottotietosi ja yritysyhteytesi sekä odotamme sinulta suostumusta turvallisuusselvityksen teettämiseen.