Siirry suoraan sisältöön

Työpaikkailmoitus: Myyntipäällikkö, Helsinki

15.5.2023

Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.

 

Haemme myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Myynti-yksikköömme. Työpaikka sijaitsee Helsingissä, mutta tehtävässä liikutaan toimipaikoissamme myös valtakunnallisesti.
 

”Tiimissämme työskentely on mukavan monipuolista ja itsenäistä laajan asiantuntijajoukon tukemana. Teemme S-Pankin, alueosuuskauppojen ja SOK:n kanssa koko S-ryhmän kattavaa yhteistyötä ympäri Suomen, alueelliset erityispiirteet ja asiakasomistajamme tarpeet huomioiden. Työssä pääseekin liikkumaan paitsi tutuilla seuduilla myös eri toimipaikoissa kautta maan. Laaja toimenkuva pitää mielenkiinnon yllä, kun välillä keskustellaan osuuskauppojen johtajien kanssa numeroista, kun taas seuraavana päivänä ollaan pelipaikoilla asiakasrajapinnassa palvelumyyjien kanssa”, kertoo myyntipäällikkö Antti S-Pankista.
 

Millaista työtä tarjoamme sinulle?

  • Myyntipäällikkönä johdat osaa myyntiverkostostamme vastaten yhteistyöstä sinulle nimettyihin osuuskauppoihin. Alueelliset osuuskaupat toimivat S-Pankin asiamiehinä ja tuottavat päivittäiset pankkipalvelut yli 3,1 miljoonalle asiakasomistajalle. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti yli 80 palvelupisteen verkostolla.
  • Tehtävässäsi vastaat osaltasi myynnin kasvattamisesta, liiketuloksen johtamisesta sekä laadukkaasta yhteistyöstä niin osuuskauppojen kanssa kuin pankkimme sisäisesti.
  • Toimenkuvassasi johdat myyntiä ja liiketulosta paitsi henkilökuntaamme valmentamalla myös kehittämällä ja jalkauttamalla uusia toimintamalleja.
  • Tärkeimpänä tavoitteenamme on yhä paremman asiakaskokemuksen tarjoaminen, joten pyrimme tekemään asioita aina entistäkin asiakaslähtöisemmin.
  • Toimit Myynti-yksikössämme, jossa kollegoinasi työskentelee kolme alan huippuammattilaista.

Mitä toivomme sinulta?

  • Olet ennättänyt kerryttämään aikaisempaa kokemusta ja osaamista sekä myyntityöstä että myynnin johtamisesta.
  • Ymmärryksesi liiketoiminnasta ja myynnin kasvun kehittämisestä ovat vahvalla tasolla.
  • Sinulla on erinomaiset neuvottelu- ja vuorovaikutustaitot sekä kykenet vaikuttamaan ihmisiin innostavasti ja motivoivasti.
  • Koet intoa kehittää toimintaamme esittäen rohkeasti omia näkemyksiäsi ja uusia näkökulmia.
  • Kykenet kommunikoimaan ja ilmaisemaan itseäsi sujuvasti sekä kasvokkain että kirjallisesti.

Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo yksitoista kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. 

Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, joten siksi teemme hybridityötä, jossa yhdistyvät etätyön ja toimistolla työskentelyn parhaat puolet. Lisäksi meillä on mahdollista hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Markus Lahtinen ke 17.5.2023 kello 10.00–11.00 ja ke 24.5.2023 kello 11.00–12.00. Tavoitat Markuksen numerosta 040 220 0178.

Lue meistä lisää


Lähetä hakemuksesi 28.5.2023 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja lähetämme videohaastattelukysymykset sopiville hakijoille. Jos tulet valituksi tehtävään, tarkistamme luottotietosi ja yritysyhteytesi sekä odotamme sinulta suostumusta turvallisuusselvityksen teettämiseen.