Siirry suoraan sisältöön

Lakon vaikutukset Porin Prismojen Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteisiin 15.11.2023

15.11.2023

Palvelualojen ammattiliitto PAM lakkoilee keskiviikkona 15.11. Porissa. Lakon kohteisiin kuuluvat Prisma Länsi-Pori ja Prisma Mikkola Pori. Lakko kestää tämän päivän. Lue alta, miten lakko vaikuttaa Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteiden aukioloihin. Pahoittelemme lakosta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lakon vaikutukset toimipisteisiin

Asiakaspalvelupisteen poikkeuksellisista aukioloajoista tiedotetaan verkkosivuillamme ja toimipisteellä.

  • Prisma Länsi-Porin Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -piste on lakon takia suljettu keskiviikkona 15.11. Mikäli sinulla oli tänään aika varattuna Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki pisteelle, sinuun ollaan yhteydessä uuden ajan sopimiseksi.
  • Prisma Mikkola Porin Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -piste on lakon takia suljettu keskiviikkona 15.11. Mikäli sinulla oli tänään aika varattuna Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki pisteelle, sinuun ollaan yhteydessä uuden ajan sopimiseksi.

Näin asioit lakon aikana

Suosittelemme lakon aikana asiointia S-mobiilissa ja S-Pankin verkkopankissa. Asiakasomistajuuteesi liittyviä asioita voit hoitaa myös S-kanavalla S-käyttäjätilin kautta. S-Etukortti Visalla voit nostaa ja tallettaa käteistä auki olevien S-ryhmän toimipaikkojen kassoilla, ja myös automaatit palvelevat normaaliin tapaan.

Jos pankkitunnuksesi ovat lukkiutuneet, saat ne avattua käymällä sinua lähimmällä asiakaspalvelupisteellä. Muistathan ottaa mukaan voimassa olevan passin tai henkilökortin. Lähimmän palvelupisteen ja aukioloajat voit tarkistaa toimipaikkahausta.

Etsi lähin asiakaspalvelupiste toimipaikkahaulla
Lue lisää S-mobiilista ja verkkopankista
Lue lisää lukkiutuneista verkkopankkitunnuksista