Gå direkt till innehållet

Inverkan av strejken på Ägarkundtjänst och S-Banken-servicepunkterna i Prisma i Björneborg den 15 november 2023

2023-11-15

Servicefacket PAM strejkar i Björneborg onsdagen den 15 november. Strejken som pågår fram till idag påverkar i Prisma Länsi-Pori och i Prisma Mikkola Pori i Björneborg. Läs mer nedan om inverkan av strejken på Ägarkundtjänst och S-Banken-servicepunkterna. Vi beklagar de eventuella olägenheter som strejken medför.

Inverkan av strejken på Ägarkundtjänst och S-Banken-servicepunkterna

Vi meddelar om de avvikande öppettiderna på vår webbplats och på serviceställena.

  • På onsdag den 15 november har Ägarkundtjänst och S-Banken-servicepunkten i Prisma Länsi-Pori stängt. Om du har en bokad tid till idag tar vi kontakt för att komma överens om en ny tid.
  • På onsdag den 15 november har Ägarkundtjänst och S-Banken-servicepunkten i Prisma Mikkola Pori stängt. Om du har en bokad tid till idag tar vi kontakt för att komma överens om en ny tid.

Så här kan du sköta dina bankärenden när strejken pågår

Under strejken rekommenderar vi att du sköter dina bankärenden i S-mobil och på S-Bankens webbank. Frågor gällande din ägarkundsrelation kan du även sköta på S-kanava via S-användarkontot. Med S-Förmånskort Visa kan du göra kontantuttag och -insättningar i kassorna på de av S-gruppens verksamhetsställen som har öppet, och även automaterna är tillgängliga på normalt sätt.

Om dina webbankskoder är låsta kan du låsa upp dem genom att besöka ditt närmaste kundtjänstställe. Kom ihåg att ta med ett giltigt pass eller identitetskort. Du kan kontrollera ditt närmaste kundtjänstställe på vår webbplats på sidan Serviceställen. Kundtjänstställenas öppettider kommer att uppdateras under torsdagen.

Hitta ditt närmaste kundtjänstställe
Läs mer om S-mobil och webbanken
Läs mer om webbankskoder