Siirry suoraan sisältöön

Verkkopankin käyttäjätunnus muuttuu osalla asiakkaistamme 24.5.

23.5.2022

Lähetämme vuoden 2022 aikana viestejä verkkopankin käyttäjätunnuksen muuttumisesta osalle asiakkaistamme.

Verkkopankin käyttäjätunnus muuttuu osalla asiakkaitamme 24.5.2022. Olemme lähettäneet kirjeen tai viestejä verkkopankkiin kaikille niille asiakkaille, joita muutos koskee. Jos olet saanut meiltä viestin muutoksesta, muistathan ottaa uuden käyttäjätunnuksen käyttöösi 24.5. alkaen.

Jos et ole saanut meiltä viestiä, voit edelleen jatkaa nykyisen käyttäjätunnuksesi käyttämistä kuten tähänkin saakka.

Lue muutoksesta lisää

Muista turvallinen asiointi verkossa

Verkossa esiintyy yhä useammin pankkien nimissä lähetettyjä sähköpostiviestejä tai väärennettyjä verkkosivuja, joilla yritetään saada selville verkkopankkitunnuksia tai korttitietoja.

S-Pankki ei koskaan kysy verkkopankkitunnuksiasi, korttitietojasi tai muita arkaluonteisia tietoja sähköpostiviestillä tai puhelimitse. Emme toimita sinulle uutta käyttäjätunnusta sähköpostilla tai puhelimitse emmekä pyydä sinua tekemään mitään toimenpiteitä muutokseen liittyen sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Jos epäilet saaneesi huijausviestin, älä avaa viestiä tai sen linkkejä vaan poista viesti.

Turvallisuuden takaamiseksi pankkiasiat kannattaa hoitaa S-mobiili-sovelluksella tai kirjautumalla verkkopankkiin kirjoittamalla nettiselaimen osoiteriville S-Pankin verkkosivujen osoite www.s-pankki.fi. Älä mene verkkopankkiin käyttämällä hakukonetta.

Lue lisää turvallisesta asioinnista verkkosivuiltamme