Siirry suoraan sisältöön

S-Pankin luotto-ominaisuudella varustettujen Visa Credit -korttien korkomarginaalit muuttuvat 1.6.2022 – muutos ei koske tavallisia S-Etukortti Visa Debit -pankkikortteja tai S-Etukortti Käteiskortteja

20.5.2022

Kerroimme maaliskuun alussa muuttavamme Visa Credit -luottokorttien korkomarginaaleja 1.6.2022 alkaen. Muutokset koskevat S-Etukortti Visa Credit, S-Pankki Visa Credit sekä FIM Visa Credit -luottoja. Muilta osin korttien hinnat ja ehdot säilyvät entisellään.

Muutos ei vaikuta päivittäisiin pankkipalveluihin eikä Bonuksen kerryttämiseen tarkoitettuun S-Etukortti Käteiskorttiin tai S-Etukortti Visa Debit -pankkikorttiin. Ne ja kaikki muutkin S-Etukortti-vaihtoehdot ovat S-ryhmän asiakasomistajille jatkossakin kuukausi- ja vuosimaksuttomia.

Olemme maaliskuun aikana viestineet muutoksesta henkilökohtaisesti joko viestillä verkkopankkiin tai kirjepostina kaikille niille asiakkaille, joita muutokset koskevat.

Lue lisää S-Pankin Visa Credit -luottojen kokomarginaalien muutoksista

Muutos koskee ainoastaan S-Pankin myöntämiä luotto-ominaisuudella varustettuja kortteja, jotka tunnistaa kortin etu- tai takapuolella lukevasta Credit-tekstistä