Siirry suoraan sisältöön

Työpaikkailmoitus: Palveluneuvoja, Kajaani/Helsinki

24.5.2021

Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

 

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme olla asiakkaillemme reilu kumppani, jonka kanssa raha-asioiden hoito on helppoa ja mutkatonta. Meillä ei työpaikalla turhia jäykistellä ja hommia tehdään hyvällä fiiliksellä. Isossa talossa on mahdollisuuksia myös saada vaihtelua työtehtäviin sekä kokeilla ja oppia uutta.


Haemme palveluneuvojia vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalvelukeskuksiimme Helsinkiin ja Kajaaniin.

 

”Monipuolinen, mahdollistava ja mukava työpaikka. Teemme töitä yhteisten tavoitteiden eteen rennossa työilmapiirissä. Parasta on saada asiakkaalle fiilis, että hän sai pankilta vähän vielä enemmän kuin odotti”, palveluneuvoja Anni S-Pankista toteaa.
 

Millaista työtä tarjoamme?

  • Palvelet asiakkaitamme monipuolisesti pankki- ja asiakasomistajuusasioissa.
  • Etsit asiakkaillemme heidän tilanteisiinsa parhaiten sopivia ratkaisuja.
  • Teet asiakaslähtöistä myyntityötä.
  • Pääset tekemään monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä puhelimitse ja sähköisissä palvelukanavissa.
  • Työ on kokoaikainen ja työvuorot ajoittuvat maanantaista lauantaihin asiakaspalvelun aukioloajan (arkisin klo 8–20, lauantaisin klo 8–17) puitteissa.
  • Tehtävän palkkaus pohjautuu kaupan alan työehtosopimuksen C2 vaativuusluokan palkkaan.

 

Mitä odotamme sinulta?

  • Sinulla on hyvät asiakaspalvelu- ja viestintätaidot.
  • Kykenet ja olet halukas oppimaan uutta.
  • Olet asenteeltasi asiakaslähtöinen ja positiivinen.
  • Sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä tai työtä vastaava koulutus.
  • Innostut asiakkaiden kysymyksien ratkomisesta ja viihdyt myös rutiininomaisten tehtävien parissa.

 

Ison talon edut, pienen talon into


S-Pankki on jo yhdeksän kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista.

 

Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa resurssien ja saatavuuden hallinnan asiantuntija Maarit Meriläinen tiistaina 1.6.2021 klo 14.00–16.00 ja torstaina 3.6.2021 klo 11.00–13.00. Tavoitat Maaritin numerosta 010 76 79132.

 

Lue meistä lisää 

Lähetä hakemuksesi 30.6.2021 mennessä oheisella hakulomakkeella (S-ryhmän avoimet työpaikat). Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja lähetämme videohaastattelukysymykset sopiville hakijoille. Jos tulet valituksi tehtävään, luottotietosi ja yritysyhteytesi tarkistetaan sekä sinusta teetetään turvallisuusselvitys.