Siirry suoraan sisältöön

FIM Metsä-, S-Pankki Toimitila- ja S-Pankki Tontti Erikoissijoitusrahaston säännöt muuttuvat 23.7.2021

22.6.2021

FIM Metsä Erikoissijoitusrahaston sääntöjen sijoitusrajoituksia on päivitetty. Keskeiset muutokset liittyvät rahaston sijoitusavaruuden laajenemiseen. Rahasto voi jatkossa laajemmin sijoittaa metsäkiinteistöjä koskeviin kiinteistöarvopapereihin. Lisäksi rahasto voi jatkossa sijoittaa myös ETA-alueen ulkopuolelle sijoittuneisiin vaihtoehtorahastojen osuuksiin. Rahaston sääntöihin on myös tehty pienempiä teknisiä muutoksia ja täsmennyksiä, joilla ei ole vaikutusta rahaston toimintaan. Muutokset koskevat myös S-Metsärahastoa, joka on FIM Metsä Erikoissijoitusrahaston osuussarja.

S-Pankki Toimitila Erikoissijoitusrahaston ja S-Pankki Tontti Erikoissijoitusrahaston sääntöihin on myös tehty teknisiä muutoksia ja täsmennyksiä, joilla ei ole vaikutusta rahastojen toimintaan.

FIM Varainhoito Oy:n hallitus on päättänyt rahastojen sääntöjen muutoksista 29.4.2021. Muutokset tulevat voimaan 23.7.2021, eivätkä ne edellytä osuudenomistajilta toimenpiteitä. Sääntömuutokset eivät vaikuta rahastosta perittäviin palkkioihin tai kuluihin. Rahastojen uusiin sääntöihin voi tutustua verkkosivuillamme.