Siirry suoraan sisältöön

Avoin hakemus, S-Pankki-konserni

12.8.2021

Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

 

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle.

 

Voit jättää meille avoimen työhakemuksen, jossa kerrot meille osaamisestasi ja siitä, millaisiin tehtäviin tähtäät. Toivomme kuulevamme osaamisestasi ja kokemuksestasi mahdollisimman konkreettisten esimerkkien kautta. Haluamme myös kuulla ajatuksiasi siitä, miksi haluaisit työskennellä juuri S-Pankissa.

 

Seuraathan kuitenkin aktiivisesti avoimia työpaikkojamme ja haethan niihin suoraan, mikäli joku mahdollisuus tuntuu juuri sinun seuraavalta askeleeltasi. Avoimen hakemuksen jättäneisiin saatamme olla erikseen yhteydessä tarpeen mukaan, mutta hakemuksia ei automaattisesti huomioida muissa hauissa. Avoimet työpaikkamme löydät osoitteesta https://www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/s-pankki-tyonantajana/ura-s-pankissa/

 

Voit myös tutustua meihin lisää S-Pankin LinkedInissä, Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa.

 

Ison talon edut, pienen talon into

 

S-Pankki on jo yhdeksän kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista.

 

Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.

 

Katso lisätietoja S-Pankista työnantajana osoitteesta https://www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/s-pankki-tyonantajana/

 

Jos tulet valituksi meillä olevaan avoimeen tehtävään, tarkistamme luottotietosi sekä yritysyhteytesi ja valitulle henkilölle voidaan teettää myös turvallisuusselvitys.