Siirry suoraan sisältöön

Uuden S-Pankin aloituspäiväksi varmistui 1.5.2014

25.11.2013

S-ryhmän ja LähiTapiola-ryhmän kesän 2013 alussa julkistettu yhteistyön syventäminen on varmistunut. Osapuolet allekirjoittivat maanantaina sopimukset strategisen ja bonusyhteistyön aloittamisesta. Samalla uuden S-Pankin aloituspäiväksi varmistui 1.5.2014. Uuden S-Pankin muodostavat nykyinen S-Pankki Oy sekä LähiTapiola Pankki Oy.

 

Pankkien yhdistyminen ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä, eli olemassa olevat asiakkuudet säilyvät ennallaan. Kaikki voimassaolevat asiakassopimukset siirtyvät sellaisenaan automaattisesti uuteen S-Pankkiin.

— Uusi S-Pankki pystyy tarjoamaan osuuskauppojen asiakasomistajille aiempaa kattavamman
tuotevalikoiman ja vastaavasti LähiTapiolan asiakkaat saavat mahdollisuuden monipuolisempaan pankkiasiointiin merkittävästi laajemmassa palveluverkostossa, S-Pankin hallituksen puheenjohtaja Jari Annala kertoo.

S-Pankin ja LähiTapiola Pankin yhdistymisen lisäksi S-Pankki osti elokuun 2013 alussa osake-enemmistön sijoituspalvelutalo FIMistä.


– Integraation valmistelut etenevät hyvin ja yhteistyö sekä FIMin että LähiTapiola Pankin kanssa on lähtenyt käyntiin hyvin. Olemme tässä isojen asioiden äärellä ja teemme tätä työtä asiakasomistajan etu mielessä. Haluamme, että uudesta S-Pankista tulee asiakkaiden näkökulmasta hyödyllisin pankki, sanoo S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula.

Lue lisää S-ryhmän ja LähiTapiola-ryhmän yhteistyöstä SOKn ja LähiTapiolan mediatiedotteesta