Siirry suoraan sisältöön

S-Sijoitusobligaatio Brändiyritykset II/2015

Osio otsikolla [Missing text '/obligations/obligation-anchor' for 'Finnish']

S-Sijoitusobligaatio on hyvä valinta, kun etsit tavallista määräaikaistalletusta parempaa tuottoa rahoillesi, mutta et halua ottaa riskejä, jotka liittyvät suoraan osakesijoittamiseen. Pääomaturvan ansiosta saat sijoittamasi pääoman takaisin eräpäivänä,  jolloin sinulle maksetaan myös mahdollinen tuotto.

Liikkeeseenlaskupäivä 8.1.2016
Eräpäivä 8.1.2021
Liikkeeseenlaskija Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ)
Osio otsikolla [Missing text '/obligations/underlying-security-anchor' for 'Finnish']

Kohde-etuudet

S-Sijoitusobligaatio Brändiyritykset II/2015 osakekori muodostuu kymmenen pörssiyhtiön osakkeesta. Osakekorin yhtiöt ovat AstraZeneca plc, The Coca-Cola Co, Daimler AG, GlaxoSmithKline plc, Hennes & Mauritz AB, Kone Oyj, Nestlé S.A., Siemens AG, TeliaSonera AB ja Verizon Communications Inc. 

Tuottomahdollisuus

Sijoitusobligaation tuotto perustuu osakekorin arvonkehitykseen sijoitusaikana. Sijoittaja hyötyy osakekorin lainaehtojen mukaisesta positiivisesta arvonkehityksestä tuottokertoimen osuuden verran. Tuottokerroin on 90 %, mikä tarkoittaa, että eräpäivänä sijoittajalle maksetaan 90 % osakekorin positiivisesta tuotosta. Jos osakekorin arvonkehitys on nolla tai negatiivinen, sijoitukselle ei makseta tuottoa.

Pääomaturva

100 % sijoituksen nimellispääomasta eräpäivänä. Liikkeeseenlaskijan tarjoama nimellispääoman takaisinmaksuehto eli pääomaturva on voimassa vain eräpäivänä eikä se kata ylikurssia. Nimellispääoman takaisinmaksuun liittyy riski liikkeeseenlaskijan takaisinmaksukyvystä.

Ennen eräpäivää obligaation arvo voi olla sijoitettua nimellispääomaa matalampi tai korkeampi. 

Usein kysyttyä